Home ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως στο 28ο Συνέδριο του Economist στην Αθήνα (VIDEO)

Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως στο 28ο Συνέδριο του Economist στην Αθήνα (VIDEO)

Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος προσεκλήθη από την Επιτροπή Διοργανώσεως του 28th Annual Economist Government Roundtable για να μιλήσει στο Συνέδριο που διοργανώθηκε από 2-4 Ιουλίου στο Ξενοδοχείο Grand Resort Lagonissi με κεντρικό θέμα «Διασχίζοντας τις συγκρούσεις σε αναζήτηση ευκαιριών (Γεωπολιτική-Περιβάλλον-Τεχνολογία)».

Ο Μητροπολίτης μας κ. Άνθιμος μίλησε κατά τη δεύτερη μέρα του Συνεδρίου, την Τετάρτη 3 Ιουλίου, και κατά τη Συνεδρία με κεντρικό θέμα «Αναστοχασμός στα όρια της τεχνητής νοημοσύνης», όπου με τους άλλους συνομιλητές του ανέπτυξαν τις προκλήσεις της δημιουργίας ψηφιακής μετά θάνατον ζωής και αναρωτήθηκαν κατά πόσο αναμένεται να επηρεάσει η τεχνητή νοημοσύνη τις ανθρώπινες σχέσεις. (ολόκληρη η ομιλία εδώ)

Μαζί με τον Μητροπολίτη μας κ. Άνθιμο συνομίλησαν ο κ. Θεοφάνης Τάσης, καθηγητής Σύγχρονης Πρακτικής Φιλοσοφίας στο Alpen-Adria Universität στην Αυστρία και ο κ. Κώστας Αξαρλόγλου, Πρύτανης και Καθηγητής Διεθνών Επιχειρηματικών Σχέσεων στο ALBA Graduate Business School.

 

Exit mobile version