Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ.Νίκος Παππάς επισκέφτηκε τη Θράκη το διήμερο 26 και 27 Απριλίου 2017.

Την Τετάρτη 26 Απριλιου 2017 επισκέφτηκε τις περιοχές: Σταυρούπολη και Εχίνο του νομού Ξάνθης και ακολούθως Οργάνη και Αρριανά του νομού Ροδόπης.

Την Πέμπτη 27 Απριλίου 2017 βρισκοταν στον νομό Εβρου όπου και επισκεφτηκε: το εργοστάσιο της ΠΡΙΣΜΑ Electronics στη ΒΙΠΕ Αλεξανδρούπολης και ακολούθως ακρότατα σημεία του νομού, Ορμένιο και Δίκαια καθώς και το Ειδικό σχολείο Ορεστιάδας.

Το απόγευμα παραχωρήσε συνέντευξη τύπου και στην συνεχεία πραγματοποιησε ανοιχτή – πολιτική εκδήλωση που διοργανώνει η Ν.Ε Σύριζα Εβρου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Εβρου στην Αλεξανδρούπολη.

Η επίσκεψη του κ. Νίκου Παππά γίνεται στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης ‘’ Επιχορηγούμενη Δορυφορική Πρόσβαση των Μόνιμων Κατοίκων των Απομακρυσμένων Περιοχών της Χώρας στους Ελληνικούς Τηλεοπτικούς Σταθμούς Ελεύθερης Λήψης’’. Δικαιούχοι της Δράσης είναι οι μόνιμοι κάτοικοι  απομακρυσμένων περιοχών.  Η παροχή των υπηρεσιών της δράσης πραγματοποιείται,  ανά οικογένεια – νοικοκυριό. Ο συνολικός αριθμός δικαιούχων οικογενειών – νοικοκυριών που θα επωφεληθούν από τη δράση στις απομακρυσμένες περιοχές των Ν. Εβρου, Ξάνθης και Ροδόπης είναι 13.000

Προηγούμενο άρθροΕπίσκεψη του Μητροπολίτου Αλεξανδρουπόλεως στα σχολεία της Σαμοθράκης
Επόμενο άρθροΦωτίστηκε το νέο κηποθέατρο στο πάρκο Αλτιναλμάζη