Διευρημένη αντιπροσωπεία από τον Νομαρχειακό Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία Ν. Έβρου υποδέχτηκε σήμερα (5/5) στο γραφείο του ο Δήμαρχος κος Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου σε μια συνάντηση καλής συνεργασίας με απότερο σκοπό την δημιουγία ”Παραρτήματος Διδυμοτείχου ΑμεΑ”, το οποίο θα εξυπηρετεί και θα καλύπτει τις ανάγκες των πολιτών του Δήμου μας μέσω υλοποίησης κοινών δράσεων/project που θα αφορούν την βελτίωση των συνθηκών ποιότητας ζωής .

Ο Δήμαρχος συμφώνησε με τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Ευθυμιάδη Κωνσταντίνο στην δρομολόγηση παραχώρησης γραφείου εντός του δημαρχιακού μεγάρου ούτως ώστε να διευκολυνθεί το ζωτικής σημασίας έργο του Συλλόγου.
Ο ίδιος ο Δήμαρχος τόνισε χαρακτηριστικά ότι ο Δήμος θα σταθεί αρωγός σε αυτή την προσπάθεια που θα εστιάζει στην επανένταξη στην αγορά εργασίας και στην ευκολότερη προσβασιμότητα , δείχνοντας έμπρακτα τον αμέριστο σεβασμό στους συμολίτες μας ΑμεΑ για ίσες ευκαιρίες και ισονομία.
Ως Δήμος Διδυμοτείχου ευελπιστούμε στη νέα αυτή εποχή της συνεργασίας μας, διότι η πόλη μας έχει ως διαρκή στόχο να γίνει φιλική και ανοιχτή προς όλους/ες και για όλους/ες.
Προηγούμενο άρθρο“Έφυγε” ο Κώστας Καργούδης
Επόμενο άρθροΔημήτρης Τσιακιρούδης: “Να βάζουμε καλούς στόχους ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να τους υλοποιούμε”