Την πρότασή του για κοινή παρουσία και των 6 υποψηφίων για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής σε 4 θεματικά debates που θα διεξαχθούν σε τέσσερις Περιφερειακές πρωτεύουσες νομών, επανέλαβε και με επιστολή που έστειλε σήμερα το πρωί προς τον πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας, Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ), ο Παύλος Γερουλάνος.

Στην επιστολή, ο υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, αναφέρει: «Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε ώστε να δείξουμε πως η παράταξή μας έχει θέσεις διακριτές απέναντι στα άλλα κόμματα καθώς και λύσεις για τα προβλήματα που ταλανίζουν την Ελληνίδα και τον Έλληνα και παράλληλα να τιμήσουμε την παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά για ενότητα.

Αυτή η παρακαταθήκη μάς δεσμεύει σε έναν διάλογο πολιτικό, με αντιπαραθέσεις μεν αλλά με πολιτισμό, ο οποίος μπορεί να κάνει αυτές τις αντιπαραθέσεις ξεκάθαρες προς όλους όσους θα προσέλθουν στις κάλπες. Πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τα κόμματα ως χώρους παραγωγής πολιτικής και για να γίνει αυτό, οι θέσεις μετράνε στις επιλογές των ψηφοφόρων.

Το που, το πότε, καθώς και οι θεματικές, θα μπορούσαν να συμφωνηθούν γρήγορα μεταξύ των μελών της ΕΔΕΚΑΠ και των αντιπροσώπων των υποψηφίων. Ας σκεφτούμε για παράδειγμα τα πολλαπλά μηνύματα σε όλα τα επίπεδα που θα μπορούσε να στείλει η κοινή παρουσία και των 6 υποψηφίων στην Αλεξανδρούπολη και η διεξαγωγή ενός debate εκεί.

Σε αυτήν την εκλογική διαδικασία είναι η ώρα για θέσεις, είναι η ώρα της κοινωνίας, μακριά από κάθε εσωστρέφεια».

ΠΗΓΗ www.kathimerini.gr

Προηγούμενο άρθροΘεόδωρος Βουρδόλης: “Όσα ορίζει η πολιτεία , αυτά τηρούμε”
Επόμενο άρθροΦίδι τροπικής προέλευσης εντός του Α’ Nεκροταφείου Αλεξανδρούπολης