Σε ένα ματς με πολλά νεύρα, κακό ποιοτικά και με αρκετά διαιτητικά λάθη ο Ποντιακός επικράτησε με 1-0 της Μαΐστρου φτάνοντας τους 8 βαθμούς μετά από 6 αγωνιστικές στην Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.

Μπορεί η ομάδα της Παλαγίας να είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά οι ευκαιρίες που δημιούργησε ήταν λιγοστές και το ίδιο συνέβη και από πλευράς Μαΐστρου.

Παρ’ όλα αυτά το παιχνίδι είχε ξεκινήσει πολύ καλά με τους γηοεδούχους να προηγούνται μόλις στο 7ο λεπτό όταν ο Οδυσσέας Σαριανίδης βρήκε με ωραία μπαλιά τον Τρανόπουλο ο οποίος νίκησε τον Γιώργιο Σαριανίδη. Ωστόσο, σε αυτή τη φάση υπάρχουν πολλές υποψίες για οφσάιντ και μάλιστα οι διαμαρτυρίες από πλευράς Μαΐστρου ήταν έντονες. Λίγο πριν μπει το γκολ για τον Ποντιακό, ο Παρασκευάς με απευθείας εκτέλεση φάουλ προσπάθησε να απειλήσει τον Αλμπάντη αλλά αυτός μπλόκαρε σταθερά.

Στο 31′ ένα σουτ του Λαγού πέρασε ψηλά πάνω απ’ το δοκάρι του πορτιέρο των γηπεδούχων, ενώ στο α’ ημίχρονο ο Ποντιακός διαμρτύρεται για ένα γκολ που του ακυρώθηκε, με τον κ. Σιβούδη να δίνει επιθετικό φάουλ πάνω στον Γιώργο Σαριανίδη. Πέντε λεπτά μετά το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους η ομάδα του Σάκη Παπαράδη θα διαμαρτυρηθεί για χέρι μέσα στην περιοχή των «Ποντίων», αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης θα δείξει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Οι δύο ομάδες θα συνεχίσουν να μην μπορούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες και τα νεύρα θα συνεχιστούν με αψημαχίες ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές και διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή του αγώνα. Στο 73′ μικρή διακοπή στο ματς όταν ένας οπαδός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και στράφηκε επιθετικά προς τον τερμματοφύλακα της Μαΐστρου, αλλά το συμβάν έλαβε γρήγορα τέλος αφού άνθρωποι του γηπέδου απομάκρυναν τον οπαδό βγάζοντας τον έξω από το γήπεδο. Στο 82′ ο ΑΟ Μαΐστρου έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κούπα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο 86′ ωραία εκτέλεση φάουλ από πλευράς Ποντιακού, η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Μαΐστρου.

Συνθέσεις:

Ποντιακός (Μιχάλης Μπαξεβάνογλου): Αλμπάντης, Γεωργόπουλος, Μιχαηλίδης Ι., Σουγιουλτζής, Λιούρτας, Ασταλάκης, Παπάζογλου, Σαριανίδης Ο. (70′ Ρήγας), Παμπορίδης (87′ Χουρίδης), Τρανόπουλος, Χριστοφορίδης (90′ Βεζάζης).

Μαΐστρος (Σάκης Παπαράδης): Σαριανίδης Γ., Σκάρλος (86′ Δαλακάκης), Καπανίδης, Παρασκευάς (75′ Τσιφτσής), Παπαδόπουλος, Λαγός, Γκαβανόζης, Μαλασίδης Γ. (54′ Μαρασλής), Μαλασίδης Ι., Κούπας, Δημούτσης.

Ακούστε τι είπαν στο μικρόφωνο του radiomax.gr οι Χριστόφορος Χουρίδης και Βαλάντης Παπαδόπουλος:

Χ. ΧΟΥΡΙΔΗΣ 08-11-2015 by Maximum936fm on Mixcloud

Β. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 08-11-2015 by Maximum936fm on Mixcloud

Δείτε φωτογραφίες από το ματς:

Ρεπορτάζ – Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Προηγούμενο άρθροΟ Έβρος Σουφλίου νικητής στο ντέρμπι με Εθνικό, αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία
Επόμενο άρθροΤα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής σε Α’ και Β’ ΕΠΣ Έβρου