Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, 2018, ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Νομού Έβρου «ΣυνεχίΖΩ» βράβευσε το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), σε αναγνώριση της διαχρονικής του υποστήριξης στον τομέα της υγείας στον Έβρο.

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων από την κατασκευή του «Ξενώνα Σταύρος Νιάρχος» στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Ο Ξενώνας ολοκληρώθηκε με δωρεά του ΙΣΝ, με στόχο τη φιλοξενία των συγγενών ασθενών που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο. Επιπλέον, πιο πρόσφατα, το ΙΣΝ, στο πλαίσιο του προγράμματος αντικατάστασης μηχανημάτων ακτινοθεραπείας σε δημόσια νοσοκομεία της χώρας, υποστήριξε με δωρεά του την αγορά ενός γραμμικού επιταχυντή (linac) στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης που έχει ξεκινήσει τη λειτουργία του ήδη από το 2017, παρέχοντας ζωτικής σημασίας ακτινοθεραπεία σε καρκινοπαθείς στην περιφέρεια Αν. Μακεδονίας – Θράκης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 10ου Πανελλήνιου Ανταμώματος Συλλόγων Ασθενών με Καρκίνο που διεξάγεται στην Αλεξανδρούπολη από τις 21 έως τις 24 Σεπτεμβρίου.

Προηγούμενο άρθρο“Τυφώνας” πέρασε από δασικά κιόσκια της Μεσημβρίας…
Επόμενο άρθροΥπουργική οδηγία προς Τούρκους ψαράδες να μην μπαίνουν στα ελληνικά χωρικά ύδατα