Σε επικοινωνία που είχε σήμερα ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μ. Βορίδη, ο Υπουργός τον ενημέρωσε ότι ολοκληρώθηκε η καταγραφή των ζημιών που προκλήθηκαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα στις αγροτικές καλλιέργειες του Νομού Ροδόπης.

Τον διαβεβαίωσε ότι οι ζημιές εντάσσονται και στα ΠΣΕΑ και εντός του Νοεμβρίου θα εκδοθεί και η σχετική Υπουργική απόφαση.

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης που παρακολούθησε συστηματικά και επίμονα το θέμα από την πρώτη στιγμή που ανέκυψε μετά τις καταστροφές του καλοκαιριού, ευχαρίστησε τον αρμόδιο Υπουργό για τη γρήγορη και συνεπή ανταπόκριση και δήλωσε, ότι θα συνεχίσει να στέκεται πάνω από το ζήτημα, ώσπου τα χρήματα να φτάσουν στις τσέπες των αγροτών μας, προκειμένου να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες της σημερινής χρονιάς, χωρίς να διαταραχθεί ο κύκλος παραγωγής.

Προηγούμενο άρθροΠαρουσίαση του βιβλίου της Δήμητρας Πατρωνίδου: Απόπειρα Εκπαιδευτικού Εκβουλγαρισμού 1941-1944 – Η κατεχόμενη Ανατολική Μακεδονία και Θράκη μέσα από τα βουλγαρικά αρχεία
Επόμενο άρθροΕορτάζει και Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίου Νεκταρίου Ἀλεξανδρουπόλεως