Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης αναλαμβάνει ο μηχανικός και γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Έβρου κ. Χρήστος Δούκας.

Την αλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΛΑ  πραγματοποίησε ο εκπρόσωπος του ΤΑΙΠΕΔ κατά την διάρκεια έκτακτης Γ.Σ που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Οργανισμού.

Αντιπρόεδρος τοποθετήθηκε ο Οικονομολόγος κ. Αλέξανδρος Παπαχρήστου και εκπρόσωπος της πολιτείας ο κ. Γιώργος Ξενουδάκης στέλεχος ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης.

Εκπρόσωπος του ΤΑΙΠΕΔ παρέμεινε ο κ. Αθανάσιος Λιάγκος, ενώ στο νέο Δ.Σ θα συμμετέχουν και εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Έβρου, του σωματείου εργαζομένων στον ΟΛΑ και εκπρόσωπος των Λιμενεργατών.

ο MAXIMUM 93,6 το είχε γράψει από τις 20 Μαΐου 2015 . Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

Μετά την παραίτηση του Πρόεδρου και  Διευθύνων Σύμβουλου του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης κ. Σταυρού Σταυρακογλου πληροφορίες του MAXIMUM 93,6 αναφέρουν το όνομα του Χρήστου Δούκα να είναι ο διάδοχος του.

Μάλιστα ο κ. Δούκας ήταν παρών κατά την παράδοση του έργου «Σιδηροδρομική σύνδεση του νέου προβλήτα εμπορευματοκιβωτίων Λιμένα Αλεξανδρούπολης» που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 20 Μαΐου 2015

https://radiomax.gr/index.php/component/content/article/97-2012-11-14-21-20-30/10267-allagi-doiikisis-ola-alexandroupolis.html

Προηγούμενο άρθροΟυζουνίδης: ”Είχαμε στους ΑΝΕΛ νέα παιδιά δραστήρια που τα ξέχασε ο Πρόεδρος” (Απο τον προσωπικό λογαριασμό του Μ.Ουζουνίδη στο fb)
Επόμενο άρθροΓιατί δαιμονοποιείτε την δραχμή;; (Από τον Ηλία Ν. Ηλιακόπουλο , Δρ. Ν., Δικηγόρο)