Θέλω να ευχαριστήσω θερμά, τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς επίσης και τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής – Βουλευτή Ηρακλείου κ. Ελευθέριο Αυγενάκη, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν να μου αναθέσουν να υπηρετήσω την Παράταξη από αυτό το πόστο ευθύνης του Αναπληρωτή Γραμματέα Ποιότητας Ζωής.

Η Γραμματεία Ποιότητας Ζωής λειτουργεί προκειμένου η Παράταξη να έρθει σε επαφή με Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς και Εθελοντικές Οργανώσεις, οι οποίες εκφράζουν ευρύτερες κοινωνικές ομάδες με συγκεκριμένα θεματικά αντικείμενα.

Έργο της είναι να καταγράψει τα ζητήματα που αφορούν στους φορείς αυτούς και με δράσεις της (εκδηλώσεις και δημόσια διαβούλευση) να ενημερώσει το ευρύ κοινό, να συνδράμει με προτάσεις την Κοινοβουλευτική Ομάδα στη λήψη νομοθετικής πρωτοβουλίας και, εν τέλει, την Κυβέρνηση στην επίλυσή τους.

Εκτός των ανωτέρω, η Γραμματεία έχει την ευθύνη της καθημερινής επικοινωνίας με τους πολίτες και τους φορείς που τους εκπροσωπούν στα ζητήματα αρμοδιότητας της, την υποδοχή επισημάνσεων και παραπόνων και την ανταπόκριση σε παρατηρήσεις που αφορούν τις πολιτικές και τη δραστηριότητα της Νέας Δημοκρατίας μεταφέροντας στους αρμόδιους Τομεάρχες-Βουλευτές τα αιτήματα αυτών.

Τα θεματικά αντικείμενα της Γραμματείας είναι:
– Θρησκευτικές Οργανώσεις
– Περιβαλλοντικές Οργανώσεις
– Οργανώσεις Γονέων-Παιδιών
– ΑΜΕΑ
– Πολιτιστικές Κινήσεις Πολιτών και Οργανώσεις
– Φιλοζωικές Οργανώσεις

Εύχομαι καλή δύναμη και αποφασιστικότητα σε όλους τους συναδέλφους που καλούμαστε να υπηρετήσουμε αυτό το σκοπό, με σεβασμό και αξιοπρέπεια στον άνθρωπο!!!
Συνεχίζουμε δυναμικά!!
Και πάλι ευχαριστώ θερμά!!

Λεβεντης Δ Χρηστος

Αναπληρωτής Γραμματέας Ποιότητας Ζωής ΝΔ

Ο Χρήστος Λεβέντης είναι 45 ετών κατάγεται από την Μάνδρα Αττικής και από το 2009 κατοικεί και εργάζεται μόνιμα στην ακριτική Ορεστιάδα.

Είναι Χειρουργός Ουρολόγος Ανδρολόγος και παντρεμένος με την Μπέη Γεωργία νοσηλεύτρια ΤΕ στο  Γ. Ν. Διδυμοτείχου.

Διατηρεί  ιδιωτικό Χειρουργικό Ουρολογικό Ανδρολογικό Ιατρείο στην Ορεστιάδα του Νομού Έβρου.

Είναι τακτικό μέλος της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας (ΕΟΕ), της Ευρωπαϊκής Ουρολογικής Εταιρίας (ΕΑU) και του Ινστιτούτου Μελέτης και Ουρολογικών Παθήσεων (ΙΜΟΠ).

Είναι επιστημονικός συνεργάτης στο Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης και Συνεργάτης ομάδας ειδικών  Ιατρών U4U.

Είναι Πρόεδρος Ελευθεροεπαγγελματιών Ιατρών Β.Έβρου και αναπληρωματικό μέλος στον Ιατρικό Σύλλογο Έβρου.

Επίσης είναι πρόεδρος του Ποδηλατικού Αθλητικού Συλλόγου Ορεστιάδας ΡΗΣΟΣ και γραμματέας του Αιμοδοτικού Συλλόγου Πενταλόφου Έβρου

 

Ήταν Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στον Έβρο με το Συνδυασμό Περιφερειακή Αναγέννηση του Γιώργου Παυλίδη  τον Μάιο 2014

Είναι Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών και Εθελοντής αιμοδότης

Συμμετέχει ως εθελοντής Ιατρός σε αθλητικές διοργανώσεις και τοπικούς συλλόγους Β Έβρου, και έχει βραβευτεί τέσσερις φορές για την εθελοντική προσφορά του.

Έχει συμμετάσχει εθελοντικά στην οργάνωση και ίδρυση του Κοινωνικού Ιατρείου της Ορεστιάδας.

Έχει διοργανώσει ποδηλατική εκδήλωση στα πλαίσια της Ενημέρωσης και της Πρόληψης για τον Καρκίνο του Μαστού.

Διοργανώνει επισήμους διεθνείς αθλητικούς ποδηλατικούς αγώνες στην ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ, καθώς και εκδηλώσεις με κοινωνικό χαρακτήρα.

Προηγούμενο άρθροΟ Δήμος Αλεξανδρούπολης τίμησε με το Μετάλλιο Α΄ Τιμής τον Πρόεδρο του Ιστορικού Μουσείου Αλεξανδρούπολης, κ. Νικόλαο Πινάτζη
Επόμενο άρθροΣΤΙΛΠΩΝ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ (1887-1964) – Ο ΑΚΑΜΑΤΟΣ ΔΙΑΚΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ (γράφει ο Ιωάννης Ελ. Σιδηράς)