Όπως αναφέρει ο Βουλευτής Έβρου κ. Πάρης Παπαδάκης:

Η Υφυπουργός μετανάστευσης κ. Βούλτεψη δήλωσε εχθές στον Αντέννα:

  1. Το θέμα με τις αυξημένες ροές στον Έβρο είναι της αστυνομίας..
  2. Οι διακινητές δεν επιλέγουν την Ελλάδα γιατί η νομοθεσία είναι αυστηρή και μπορεί να επιβληθούν και ισόβια..
  3. Η οικονομία στην Ελλάδα επεκτείνεται όπως η γεωργία και υπάρχουν άνθρωποι που τους έχουμε δώσει το δικαίωμα του πρόσφυγα για να εργαστούν..

ΟΧΙ κ.Βούλτεψη το θέμα των ροών στον Έβρο είναι καθαρά θέμα της αποτυχημένης πολιτικής του Υπουργείου σας που δίνετε επιδόματα, δωρεάν περίθαλψη, δημιουργείτε κέντρα υποδοχής, συντηρείτε τις ΜΚΟ, και έχετε κάνει την Ελλάδα πόλο έλξης λαθρονεταναστών για να κονομάνε κάποιοι ( ξέρετε ποιοί ) εις βάρος των Ελλήνων..

ΟΧΙ κ. Βούλτεψη οι διακινητές επιλέγουν την Ελλάδα γιατί το νομικό πλαίσιο είναι χαλαρό.. ισόβια προβλέπεται σε εξαιρετικές περιπτώσεις διακίνησης και αποφυλακίζονται σε λίγα χρόνια με εργασία στην φυλακή και αναγνώριση ελαφρυντικών απο το δικαστήριο..

ΟΧΙ κ. Βούλτεψη ο πολιτικός πρόσφυγας δεν είναι οικονομικός μετανάστης που έρχεται να εργαστεί στην Ελλάδα και πρέπει να του δώσουμε άσυλο γιατί έχουμε ανάγκες στην γεωργία.. ο μετανάστης έρχεται για να εργαστεί με νόμιμες διαδικασίες και όχι παράνομα.. ούτε τις έννοιες και διαφορές μετανάστη και πρόσφυγα δεν γνωρίζεται..

Όταν αυτά τα λένε επίσημα χείλη της Κυβέρνησης τότε σίγουρα ή μας δουλεύουν ή δεν ξέρουν τι τους γίνεται…
Προηγούμενο άρθροΔιέρρηξαν παιδικό σταθμό… προκάλεσαν φθορές… κι έκλεψαν παιχνίδια…
Επόμενο άρθροΔαμιανός Καγγελίδης: “Μαζί για την Αλλαγή”