Γίνεται μια προσπάθεια να πλήξουν τον σύλλογο μας Αινήσιο Δέλτα χαρακτηρίζοντας μας ως παραστρατιωτική οργάνωση, φασίστες, κυνηγούς κεφαλών κλπ..
Αυτοί που μας λοιδωρούν είναι αυτοί οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ που σήκωσαν την υπόθεση για να κάνουν πολιτικό παιχνίδι εις βάρος των Εβριτών που καίγονται τα σπίτια και οι περιουσίες μας, αποδεδειγμένα πλέον απο παράνομους μετανάστες. Ήδη ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αλεξ/πολης έχει ασκήσει ποινική δίωξη για απόπειρα εμπρησμού κακουργηματικής μορφής σε 13 λαθρομετανάστες. Η ηθικοκοινωνική απαξία του εγκλήματος του εμπρησμού δεν έχει καμία σχέση με την εθνικότητα των συλληφθέντων, είτε Έλληνες είτε Ευρωπαίοι είτε Ασιάτες, αυτοί που μας καίνε τον τόπο πρέπει να τιμωρούνται. Πάνε δολίως να συνδυάσουν το κάλεσμα του προέδρου μας και Βουλευτή κ. Παπαδάκη Παράσχου την Κυριακή 20/8 για εγρήγορση για να πράξουμε όπως ενεργήσαμε και το 2020 σε συνεργασία με τις αρχές ( τότε που ήμασταν ήρωες όλοι οι Εβρίτες ) δηλ. για να εντοπίσουμε τυχόν εστίες πυρκαγιών με σκοπό την κατάσβεση τους και την προσφορά μας ως εθελοντές, αφού ήδη η φωτιά απο το χωριό Μοναστηράκι είχε περάσει απέναντι του δρόμου και κατευθυνόταν στην περιοχή αρμοδιότητας μας που είναι το Δέλτα Έβρου, με το γεγονός των τριών συμπολιτών μας που συνέλαβαν επ’αυτοφώρω στις 22/8 τους 13 λαθρομετανάστες να αποπειρώνται να θέσουν σε εφαρμογή το εγκληματικό τους σχέδιο. Και για να δείτε πόσο βρώμικοι και δόλιοι είναι δεν σκέφτηκαν καν να ρωτήσουν πρώτα πριν πετάξουν το δηλητήριο τους αν οι 3 συλληφθέντες συμπολίτες μας στην περιοχή Χηλή, έχουν σχέση με τον σύλλογο μας ή αν έστω έχουν καλύβα στο Δέλτα Έβρου. Σας πληροφορούμε λοιπόν ότι ΚΑΝΕΝΑΣ απο τους συλληφθέντες δεν ήταν και δεν είναι μελος του συλλόγου μας και δεν έχουν καν καλύβα..άρα ο συνδυασμός πάει περίπατο.

Όσο για τους χαρακτηρισμούς περί ρατσιστών, φασιστών κλπ στις φωτογραφίες βλέπετε τον Αντιπρόεδρο μαζί με άλλα μέλη του συλλόγου μας να έχουν διασώσει σε συνεργασία με το λιμενικό, παράνομους μετανάστες όταν ο διακινητής τρύπησε την βάρκα που τους μετέφερε για να πέσουν στην θάλασσα. Οι καλύβες μας είναι πάνω απο 50 έτη στο Δέλτα Έβρου και όλα αυτά τα χρόνια η περιοχή ήταν πέρασμα λαθρομεταναστών. Παγωμένοι τον χειμωνα τους έχουμε δώσει στεγνά και καθαρά ρούχα, τους έχουμε ζεστάνει πριν πάθουν κρυοπαγήματα, τους έχουμε δώσει τροφή και νερό, τους έχουμε σώσει απο βέβαιο θάνατο.

Πέστε μας λοιπόν όλοι εσείς οι δήθεν ανθρωπιστές και αλληλέγγυοι των Αθηνών και της υπόλοιπης Ελλάδας αν έχετε χαρίσει έστω μια τσίχλα στους παράνομους μετανάστες..

Όταν θα μιλάτε για ΈΒΡΟ και ΑΙΝΗΣΙΟ ΔΕΛΤΑ θα πλένετε καλά το στόμα σας..

Τα υπόλοιπα στα Δικαστήρια..

Ο Πρόεδρος – Παπαδάκης Παράσχος

Προηγούμενο άρθροΥποδοχή Ιερού Λειψάνου της Αγίας Υπομονής στον Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Αλεξανδρουπόλεως
Επόμενο άρθροΕΒΡΟΣ: Κάηκε το 17% της συνολικής έκτασης του νομού –  H καμένη έκταση υπολογίζεται σε 734.090 στρέμματα