Το Σάββατο 14 Μαΐου η Αλεξανδρούπολη εορτάζει την 102η Επέτειο των «Ελευθερίων» της και της ενσωματώσεως στον εθνικό κορμό της Πατρίδος μας και όλοι μας αναπέμπουμε τις δεήσεις και τις ευχαριστίες μας στην Παναγία την Ελευθερώτρια.

Για τα «Ελευθέρια» έχουν προσκληθεί και θα συμμετάσχουν στις εκκλησιαστικές τελετές οι Σεβ. Μητροπολίτες Ιερισσού κ. Θεόκλητος, Ιωαννίνων κ. Μάξιμος, Σισανίου κ. Αθανάσιος και Καλαβρύτων κ. Ιερώνυμος.

Την προσεχή Παρασκευή 13 Μαΐου το απόγευμα στις 7.00’ μ.μ. θα τελεσθεί στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου ο Μέγας Πολυαρχιερατικός Εσπερινός και αμέσως μετά στις 8.45’ μ.μ. η Λιτάνευση της εικόνος της Παναγίας της Ελευθερωτρίας στους δρόμους της πόλεως.

Το Σάββατο 14 Μαΐου το πρωί από 7.00’-10.30’ θα τελεσθεί στον Μητροπολιτικό Ναό η Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία και αμέσως μετά η επίσημη Δοξολογία των «Ελευθερίων» της Αλεξανδρουπόλεως.

Προηγούμενο άρθρο11 Μαΐου 330 μ.Χ.: Γενέθλιον της Κωνσταντινούπολης
Επόμενο άρθροΝ. Δένδιας: Θέλουμε την στρατιωτική παρουσία των ΗΠΑ στην Αλεξανδρούπολη – Ναι δεν θέλουμε να είναι εμπορικό το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης… Και αυτό ακριβώς ενόχλησε τον Ταγίπ Ερντογάν