Καυστική ανακοίνωση κατά της διαιτησίας και όχι μόνο εξέδωσε η ομάδα της Νίψας λίγες ώρες μετά την εντός έδρας ισοπαλία με 2-2 κόντρα στον ΑΟ Δορίσκου για την 13η αγωνιστική του Α’ Ομίλου της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η φαρσοκωμωδία συνεχίζεται…

Για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι, η ΠΑΕΝ είχε να αντιμετωπίσει και τους διαιτητές σε παιχνίδι της, τη στιγμή που οι υπόλοιποι συνδιεκδικητές του πρωταθλήματος τυγχάνουν την εύνοια από διαιτητές ΚΑΙ αντιπάλους. Εμείς από ό,τι φαίνεται πρέπει να παίζουμε κάθε παιχνίδι ως ντέρμπι, τη στιγμή που οι υπόλοιπες ομάδες κάνουν προπονήσεις με τον εκάστοτε αντίπάλο τους. Οι “κύριοι” Σημίδης, Τουντζιαράκης, Στρατούδης έκαναν το καθήκον τους κατά παραγγελία (ελπίζουμε γιατί αν δεν είναι έτσι τότε είναι ακατάλληλοι για οποιοδήποτε παιχνίδι)και έκοψαν άλλους δύο βαθμούς από μία ομάδα υπόδειγμα όπως η δική μας. Πως το έκαναν;

1) Δίνοντας δύο κίτρινες κάρτες στον ποδοσφαιριστή μας, Γκουντενούδη Ιωάννη, σε διάστημα 10 (ολογράφως, δέκα) λεπτών, για μαρκαρίσματα στο χώρο της μεσαίας γραμμής, χωρίς να υπάρχει υπόνοια αντεπίθεσης για την αντίπαλη ομάδα.

2) Δεν υπέδειξαν καθαρότατο πέναλτι υπέρ της ομάδας μας στο 55′, όταν αντίπαλος αμυντικός έπαιξε βόλεϊ μέσα στην περιοχή του και έδιωξε σε κόρνερ πριν ο επιθετικός μας πάρει την κεφαλιά.

3) Δίνοντας πέναλτι στο 90+6′ (ολογράφως, ενενήντα έξι) αντί για επιθετικό φάουλ, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, η οποία υποδείχθηκε παρά το γεγονός πως αμυντικός μας πήρε κεφαλιά ανάμεσα σε τρεις αντιπάλους που σκουντούσαν. Υ.Γ: Τα έξι λεπτά καθυστερήσεων είναι ασχολίαστα…

4) Υποδεικνύοντας οφ-σάιντ (off-side) ποδοσφαιριστές μας τρεις φορές λανθασμένα, τη στιγμή που έβγαιναν τετ-α-τετ.

5) Δίνοντας κίτρινη κάρτα στο πρώτο λεπτό σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή, για πάτημα στα πλευρά δικού μας ποδοσφαιριστή, εκτός φάσης.

6) Λέγοντας “παίζεται” σε φάση που ποδοσφαιριστής μας δέχτηκε αγκωνιά σε διεκδίκηση της μπάλας στο πέμπτο λεπτό, με αποτέλεσμα να ανοίξει πληγή κάτω από το μάτι(ασυγκίνητος ο κ.Σημίδης).

Θα μπορούσαμε να γράψουμε άλλες τέσσερις-πέντε περιπτώσεις ανάλογες, αλλά θα μας λέγατε υπερβολικούς. Κατά τ’ άλλα, το “τρίο” των διαιτητών, δέχθηκε με υπομονή τις βρισιές των ποδοσφαιριστών και των ανθρώπων του Α.Ο Δορίσκου, αποβάλλοντας μόνο τον προπονητή της ομάδας.

Υ.Γ: Το συμβούλιο, οι ποδοσφαιριστές και οι φίλοι της ΠΑΕ ΝΙΨΑΣ θα συνεχίσουν να μάχονται κόντρα σε όλους και όλα, όσο κι αν πονάει κάποιους αυτό. Κάτω από αντίξοες συνθήκες, πληρώνοντας διαιτητές που δεν αξίζουν ούτε cent (λεπτό). Μας κάνετε πιο δυνατούς, πιο παθιασμένους, πιο έτοιμους για το τι θα δούνε το άλλο Σάββατο τα μάτια μας.

Υ.Γ: Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας που αντέχουν και παλεύουν, παίζοντας παράλληλα καλό ποδόσφαιρο!

Γραφείο Τύπου Π.Α.Ε. Νίψας»

Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

 

Προηγούμενο άρθροΠαίκτης του Έβρου Σουφλίου ο Αλέξανδρος Δροσάκης!
Επόμενο άρθροΠραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξ/πολης