Σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών!

Τα ταξικά Σωματεία καλούμε όλους τους εργαζόμενους να δώσουν απάντηση στα ψέματα και τις απάτες της συνδικαλιστικής μαφίας στη ΓΣΕΕ και τους ντόπιους υποστηρικτές της,

την Τρίτη 16 Απριλίου στις 18:30 μπροστά στο Εργατικό Κέντρο Έβρου,

όπου στις 19:00 θα παραχωρήσουμε συνέντευξη τύπου, με στοιχεία για τη βρωμιά της συνδικαλιστικής μαφίας της ΓΣΕΕ.

Απέναντι σε όσα εξελίσσονται αυτή την περίοδο οι εργαζόμενοι έχουμε κάθε δικαίωμα και είναι ανάγκη να μπούμε μπροστά, να υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο το δικαίωμά μας να έχουμε οργανώσεις ανεξάρτητες από την παρέμβαση της εργοδοσίας και του κράτους!

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο στα 20 χρόνια ζωής και δράσης του, δεν έπιασε πόστο στους κύκλους και στα τραπέζια των διαλόγων με την μεγαλοεργοδοσία, που η συνδικαλιστική μαφία συμφωνούσε τα μέτρα πτώχευσης του λαού μας.

Σήμερα, με κάθε αίσθημα ευθύνης καλούμε κάθε εργαζόμενο, κάθε τίμιο συνδικαλιστή να πάρει θέση και να συμβάλει ώστε να καθαρίσει το εργατικό-συνδικαλιστικό κίνημα από τη βρωμιά, τη σαπίλα και τις πρακτικές της συνδικαλιστικής μαφίας.

Πραγματική διέξοδος για τους εργαζόμενους δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς την οργάνωση μας, την ανασύνταξη του κινήματος σε ταξική κατεύθυνση για να διεκδικήσουμε τις σύγχρονες ανάγκες μας. Η απαίτησή μας να καθαρίσει το εργατικό κίνημα από τη βρωμιά τους θα γίνει πράξη από τα Εργατικά Κέντρα, τις Ομοσπονδίες, τα Συνδικάτα και τους εργαζόμενους, υλοποιώντας το σύνθημα που ακούγεται όλο και περισσότερο στους κλάδους και τους χώρους δουλειάς:

Συνδικάτα εργατών, όχι των εργοδοτών!

Προηγούμενο άρθροΕπιτροπές Ειρήνης της Αν. Μακεδονίας και Θράκης: “Αλεξανδρούπολη λιμάνι των λαών και όχι ορμητήριο των ιμπεριαλιστών”
Επόμενο άρθροΛαζόπουλος από τις Φέρες: “Αυτές θα είναι οι εκλογές των οικισμών και των γειτονιών”