Tο Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας, την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 διοργανώνει μια εκδήλωση – γιορτή για το μητρικό θηλασμό, τον Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό.

Η Εθελοντική Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Έβρου θα συμμετάσχει για 6η συνεχόμενη χρονιά με δυο δράσεις.

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ:

Καφεζαχαροπλαστείο – Παιδότοπο ΖΗΣΑΚΗ ( εσωτερικό καφέ και εξωτερικός χώρος με θέρμανση)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ:

10.15 – 12.15 Ομιλία με θέμα “Οι πρώτες μέρες με το μωρό μου” Μαρια Αρβανιτιδου – Μαίια Διεθνώς Πιστοποιημενη Συμβουλος Θηλασμου και Γαλουχιας (IBCLC), στο ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΈΒΡΟΥ

Συνάντηση για τον Ταυτόχρονο Θηλασμό στον Φάρο Αλεξανδρούπολης, σε περίπτωση κακοκαιρίας στο Επιμελητήριο Έβρου.

Από τo 1992 καθιερώνεται διεθνώς ο εορτασμός της Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού από την WABA (Παγκόσμια συμμαχία για την προώθηση του θηλασμού), τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και τη UNICEF, στις 1 – 7 Αυγούστου.

Αν και ο θηλασμός είναι ελεύθερος και δεν υπακούει σε ωράρια, τα μωράκια που θα θέλουν να θηλάσουν γύρω στις 12.00 θα καταμετρηθούν στον Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό που θα γίνει την ίδια ώρα σε όλες τις πόλεις!

Ώρα προσέλευσης: 11.00
Ώρα καταμέτρησης: 12.00
Ώρα λήξης: 14:00

Η εκδήλωση διοργανώνεται για 5η συνεχή χρονιά από την ομάδα ΕΒΡΟΣ: Εθελοντική Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας

Προηγούμενο άρθροΠεριοδεία Γιώργου Καμίνη στην Θράκη
Επόμενο άρθροΛειτουργία γραφείων των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στην Αλεξανδρούπολη