Πανευρωπαϊκή Γιορτή των Πουλιών 2015

 

 

 

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Δέλτα Έβρου και η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία σας προσκαλούν στη μεγαλύτερη εκδήλωση παρατήρησης πουλιών της Ευρώπης!

 

Όσοι και όσες θέλουν να γνωρίσουν από κοντά τον μαγικό κόσμο των άγριων πουλιών έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν την «Πανευρωπαϊκή Γιορτή των Πουλιών» την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου στο Κέντρο Πληροφόρησης Δέλτα Έβρου.

 

«Το Υπέροχο Ταξίδι της Μετανάστευσης!» είναι το θέμα της φετινής διοργάνωσης και στοχεύει στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τα μεταναστευτικά είδη πουλιών, τους βιοτόπους που χρησιμοποιούν κατά τη μετανάστευση και ιδιαίτερα το Δέλτα του Έβρου.

 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παρουσιάσεις, εκπαιδευτικά παιχνίδια, διαγωνισμό και διαδρομή στο Δέλτα Έβρου με παρατήρηση πουλιών.

 

Η Πανευρωπαϊκή Γιορτή των Πουλιών είναι ετήσιο γεγονός που λαμβάνει χώρα στις αρχές Οκτωβρίου, σε περισσότερες από 30 χώρες και συντονίζεται από την παγκόσμια οργάνωση Birdlife International.

 

Για κρατήσεις τηλεφωνήστε στο Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Δέλτα Έβρου, τηλ.: 25510 61000

 

Προηγούμενο άρθροΤέρενς Κουϊκ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Κυβέρνηση δεν σκέφτεται σε καμία περίπτωση τη δημιουργία Κέντρων Καταγραφής μεταναστών στη Θράκη
Επόμενο άρθροΤιμητική βραδιά αφιερωμένη στο μουσικό Κωνσταντίνο Κάλλια