Η Δ/νση Παιδικής Φροντίδας και Παιδείας του Ν.Π. «ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ» Δήμου Αλεξανδρούπολης σας ενημερώνει ότι θα δοθεί παράταση εγγραφών και επανεγγραφών στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου μας μέχρι και 11/06/2021.

Προκειμένου να διευκολυνθεί η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων λόγω των ιδιαίτερων και πρωτόγνωρων συνθηκών, που γίνονται φέτος-μόνο με εξατομικευμένα ραντεβού και ηλεκτρονική αποστολή στους κατά τόπους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς-αποφασίσαμε να παρατείνουμε την περίοδο εγγραφών και επανεγγραφών ώστε να εξυπηρετηθούν όλοι οι συνδημότες μας.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ:

Μπορείτε να αποστέλλετε τις αιτήσεις που είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο του Δήμου μας μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είτε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Βρεφονηπιακού της προτίμησή σας, είτε με συστημένη επιστολή στην ταχυδρομική του διεύθυνση. Αν αντιμετωπίζετε δυσκολία αποστολής της αίτησή σας μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με το Βρεφονηπιακό Σταθμό προκειμένου να κανονιστεί ένα εξατομικευμένο ραντεβού. Αιτήσεις με δικαιολογητικά εγγραφής και επανεγγραφής θα δίνονται και από τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου μας.

Σημείωση:

Θα θεωρούνται ολοκληρωμένες και θα εξετάζονται μόνο οι αιτήσεις που συνοδεύονται από όλα τα δικαιολογητικά συγκεντρωτικά.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ν.Π.

ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ-

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΠΟΪΡΑΖΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Προηγούμενο άρθροΑνοίγουν τη Δευτέρα 31 Μαΐου τα γυμναστήρια
Επόμενο άρθροΕθιμοτυπική συνάντηση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη με την Πρέσβη της Αυστρίας στην Ελλάδα Hermine Poppeller