Home ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Α.Μ.-Θ. Σωτήρης Μποταΐτης – H Ελένη...

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Α.Μ.-Θ. Σωτήρης Μποταΐτης – H Ελένη Δημούδη επικρατέστερη για την θέση

Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης υπέβαλε ο Σωτήρης Μποταΐτης. Με τη δήλωση αυτή ξεκίνησε η 3η συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου το βράδυ της Δευτέρας , με τον κ. Μποταΐτη να επικαλείται επαγγελματικούς λόγους.

Ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα στις 19.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ» της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης : «Αποδοχή Παραίτησης Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου και Εκλογή νέου Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, σύμφωνα με τα άρθρα 165 και 166 του Ν.3852 /2010»

Σύμφωνα με πληροφορίες ως επικρατέστερη για τη θέση του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης είναι η κ. Ελένη Δημούδη.

Exit mobile version