Με ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ. την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016 αποφασίστηκε η παραχώρηση χρήσης της δυτικής χερσαίας ζώνης έκτασης 43 στρεμμάτων για 13 χρόνια στο Δήμο Αλεξανδρούπολης.

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα Μ.Μ.Ε. τη Δευτέρα 18 Ιουλίου ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη και επεσήμανε ότι μετά από την απόφαση αυτή η περιοχή από το πάρκο Αργώ μέχρι το εκκλησάκι του Αγ. Εύπλου επανεντάχθηκε στο πρόγραμμα της Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης, που προβλέπει μεταξύ άλλων και την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου συμβάλλοντας καθοριστικά στην συνολική ανασυγκρότηση της πόλης της Αλεξανδρούπολης προς όφελος των δημοτών.


Μάλιστα ο κ. Λαμπάκης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο του Ο.Λ.Α., κ. Χρήστο Δούκα, και τα μέλη του Δ.Σ. που με προηγούμενη απόφαση συμφώνησαν στην παραχώρηση τμήματος της δυτικής χερσαίας ζώνης που δεν προορίζεται για την κάλυψη λιμενικών αναγκών στο Δήμο Αλεξανδρούπολης, όπως επίσης και τον Πρόεδρο του Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ., κ. Στέργιο Πιτσιόρλα, για τη συμβολή του στη λήψη της απόφασης αυτής.

Προηγούμενο άρθροΕνα απέραστο σκουπιδότοπο άφησαν πίσω τους οι μικροπωλητές στον πλατανότοπο Μαΐστρου
Επόμενο άρθρο«Μίλησαν» τα κινητά των 8 Τούρκων αξιωματικών που αυτομόλησαν στην Ελλάδα