Η Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε. πιστή στις δεσμεύσεις της, να είναι πάντα δίπλα στην υψηλή τεχνολογία, διοργανώνει μια μοναδική εκδήλωση μαζί με την Ιαπωνική EPSON την Τρίτη 12 Νοεμβρίου στο Ξενοδοχείο Αστήρ Εγνατία στην Αλεξανδρούπολη.

Οι συνεργάτες της EPSON θα είναι μαζί μας, μια ολόκληρη ημέρα, από τις 9.00π.μ. έως τις 17.00μμ στην αίθουσα Άβδηρα του Αστέρα. Σε μια έκθεση προϊόντων υψηλής τεχνολογίας της EPSON για να σας παρουσιάσουν πόσο εύκολα μπορείτε να μειώσετε τα κόστη και να αυξήσετε την ανταγωνιστικότητα της επιχείρησής σας. Η κύρια παρουσίαση θα διοργανωθεί στις 14.00 μμ. με συνοπτική παρουσίαση-ομιλία, αλλά μπορείτε να περάσετε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας για να δείτε από κοντά όλες τις λύσεις & εκπλήξεις της EPSON για επιχειρήσεις και οργανισμούς, όπως :

– το ταχύτατο έγχρωμο πολυλειτουργικό εκτυπωτικό Epson WorkForce Enterprise WF-C17590D4TWF με υψηλές ταχύτητες ( 75 σελίδες/λεπτό) διπλής έγχρωμης εκτύπωσης,
– λύσεις προβολής 3LCD και εφαρμογές στην εκπαίδευση,
– νέες εφαρμογές της πρωτοποριακής τεχνολογίας EcoTank
Οι συνεργάτες μας θα είναι εκεί για να σας δείξουν όλες τις νέες εξελίξεις στον χώρο της εκτύπωσης, των οπτικών μέσων επικοινωνίας και προβολής.

Σχετικά με την Epson
Η Epson αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη της τεχνολογίας, αφοσιωμένο στη διασύνδεση ατόμων, αντικειμένων και πληροφοριών με τις πρωτότυπες και αποτελεσματικές, ολοκληρωμένες, μικρού μεγέθους τεχνολογίες ακριβείας της. Με μια γκάμα προϊόντων που εκτείνεται από εκτυπωτές inkjet και ψηφιακά συστήματα εκτυπώσεων έως βιντεοπροβολείς 3LCD, ρολόγια και ρομποτικούς μηχανισμούς, η εταιρεία επικεντρώνεται στην καινοτομία και την υπέρβαση των προσδοκιών των πελατών στους τομείς των εκτυπώσεων inkjet, των οπτικών μέσων επικοινωνίας, των αναλωσίμων και της ρομποτικής.
Με επικεφαλής την εταιρεία Seiko Epson Corporation με έδρα την Ιαπωνία, ο όμιλος Epson απασχολεί περισσότερους από 81.000 υπαλλήλους σε 85 εταιρείες παγκοσμίως και είναι υπερήφανος για τη συμμετοχή στις κοινότητες όπου λειτουργεί και τις συνεχόμενες προσπάθειές του για τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

Σχετικά με την Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ
Η εταιρία Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΕ αποτελεί μια περιφερειακή εταιρία υψηλής τεχνολογίας. Προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις συστημάτων πληροφορικής, τηλεπικοινωνιών και υπηρεσιών. Παράλληλα αναπτύσσει έργα και προϊόντα λογισμικού. Διαθέτει μία οργανωμένη ομάδα τεχνικής υποστήριξης υψηλά καταρτισμένη, που μπορεί να διεκπεραιώσει σύνθετα έργα πληροφορικής ή μηχανογράφησης σε επιχειρήσεις και οργανισμούς. Με κέντρο την Θράκη, η Alpha κάνει απλή, εύκολη και παραγωγική την τεχνολογία για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Περισσότερα: http://www.alphait.gr .

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να σας δούμε από κοντά!

Με εκτίμηση,

Στάθης Γρηγοριάδης

Προηγούμενο άρθροΑπόστολος Δαβής: “Η απερχόμενη αρχή του κ. Λαμπάκη (στην ΠΕΔ) λειτουργούσε με αυταρχικό τρόπο που δεν συμφωνούσαμε καθόλου”
Επόμενο άρθροΗ Περιφερειακή Αυτοδιοικητική Κίνηση για τα αποτελέσματα στην ΠΕΔ ΑΜΘ