Στα εγκαίνια της έκθεσης αρχειακού υλικού των Γενικών Αρχείων του Κράτους, με τίτλο «Η πόλη θυμάται… Μνήμες τοπικής ιστορίας μέσα από τις αρχειακές συλλογές των Γενικών Αρχείων του Κράτους», η οποία τελεί υπό την αιγίδα και της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου και φιλοξενείται στο ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ, παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς τη Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021. 

Ο κ. Πέτροβιτς δήλωσε σχετικά κατά τον χαιρετισμό του «Στόχος μας ως Περιφερειακή Ενότητα  Έβρου, αλλά και ως Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, είναι να τροφοδοτούμε και να αναδεικνύουμε στην κοινωνία τον πολιτισμό και την ιστορία μας. Για αυτό καταθέτω πως η περαιτέρω ανάδειξη του αρχειακού πλούτου των Γενικών Αρχείων βρίσκεται στην ατζέντα μας».

Η έκθεση θα διαρκέσει ως τις 30 Ιουνίου 2021 και είναι ανοιχτή στο κοινό από τις 18:30 έως τις 21:00. 

Προηγούμενο άρθροΟλοκλήρωσε τις εργασίες της η Προανακριτική Επιτροπή για την υπόθεση του πρώην Υπουργού Νίκου Παππά – Στον Πρόεδρο της Βουλής το πόρισμα
Επόμενο άρθροΠεριφερειακής Σύνθεση: “Για ποιο λόγο η Διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜΘ δεν θεώρησε σκόπιμο να ενημερώσει τους πολίτες ή το Περιφερειακό Συμβούλιο για την θαλάσσια βλέννα;”