Ιστορίες προεκλογικής τρέλας με τα απίθανα ρουσφέτια που έχουν ζητηθεί από βουλευτές και γενικότερα στελέχη κομμάτων.

Το ρουσφέτι είναι μία διαχρονικό παθογένεια της χώρας, καθώς όσοι είχαν κάποιες γνωριμίες στον πολιτικό χώρο προσπαθούσαν να τις εκμεταλλευτούν για προσωπικό τους όφελος.

Το Star με ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο χθεσινό δελτίο ειδήσεών του, κατέγραψε κάποιες από τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις, με κάποιες από αυτές να είναι εξωφρενικές.

Όπως αυτή ενός κατοίκου της Πάτρας, ο οποίος άφησε ένα σημείωμα, στο οποίο ούτε λίγο, ούτε πολύ ανέφερε: «Ήθελα να σας υπενθυμίσω οτι θέλω να πάει μακριά, στην Αλεξανδρούπολη», ζητώντας ουσιαστικά την μετάθεση της συζύγου του σε μακρινή απόσταση. Μάλιστα, το αίτημα αυτό το κατέθεσε δύο φορές…

Ο Μίλτος Χρυσομάλλης της Νές Δημοκρατίας αποκάλυψε: «Μίλτο πρέπει να πάρω μετάθεση. Έχω βρει τον τρόπο, βοήθησέ με. Αν βρούμε να παντρευτώ ένστολη με τραβάει», είπε χαρακτηριστικά, ενώ ο Νεοκλής Κρητικός θυμήθηκε κάποιος που είχε πάει στο γραφείο του και του ζήτησε να γίνει παπάς.

www.gazetta.gr

Προηγούμενο άρθροΠεριφερειακή Σύνθεση: «Αλχημείες και φθηνές αναλήθειες για εντυπωσιασμό, επιστρατεύει η Διοίκηση της ΠΑΜΘ»
Επόμενο άρθροΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ… (γράφει ο Ηλίας Ηλιακόπουλος)