Τον Έβρο επισκέφτηκαν την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου  και Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017 , ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας, Άδωνις Γεωργιάδης και ο Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών, Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Ο κύριος Γεωργιάδης ξεκίνησε την περιοδεία του από την Αλεξανδρούπολη όπου επισκέφτηκε Στρατόπεδο της περιοχής, στη συνέχεια πήγε στο Διδυμότειχο και τέλος στην Ορεστιάδα συμμετείχε στη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Έβρου και ήταν κεντρικός ομιλητής σε ομιλία στο ξενοδοχείο «ΒΙΕΝΝΗ»

Tο Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου ο Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών, βουλευτής Σερρών, Κ. Καραμανλής πραγματοποίησε επισκέψη – αυτοψία σε υποδομές του νομού Εβρου, όπως την συνοριακή δίοδος και η Γέφυρα Κήπων, τον Κάθετο Άξονα σε όλο το μήκος και επί τόπου σύσκεψη στον ανισόπεδο κόμβο του Αμορίου.

Επίσης πραγματοποιήθηκαν ενημερωτικές επισκέψεις σε θεσμικούς παράγοντες της πόλης όπως στο Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, στον Πρόεδρο του Ο Λ Αλεξανδούπολης ,στους Προέδρους και Κοσμήτορες των Τμημάτων Έβρου του Δ.Π.Θράκης καθώς και επισκέψεις σε επιχειρήσεις της περιοχής

Το απόγευμα συμμετείχε στην σύσκεψη με τους αυτοδιοικητικούς στο Νομαρχείο Έβρου

Στη σύσκεψη, έλαβαν μέρος από πλευράς Περιφέρειας ΑΜΘ: ο Περιφερειάρχης Ανατ. Μακεδονιας & Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος , ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Δημήτριος Πέτροβιτς, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Σωτήριος Μποταΐτης, η Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Ελένη Δημούδη και ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας κ. Χρήστος Τερτσούδης, προσκλήθηκαν και οι Δήμαρχοι του Έβρου, οι Δήμαρχοι: Αλεξανδρούπολης κ. Ευάγγελος Λαμπάκης, Σουφλίου κ. Ευάγγελος Πουλιλιός, Διδυμοτείχου κ. Παρασκευάς Πατσουρίδης, Ορεστιάδας κ. Βασίλης Μαυρίδης και Σαμοθράκης κ. Αθανάσιος Βίτσας.

Η επίσκεψή έκλεισε με την σύσκεψη των παραγωγικών φορέων στο Επιμελητήριο Έβρου και την κεντρική ομιλία του στην Αλεξανδρούπολη

 

Προηγούμενο άρθροΚατέρρευσε η μεγάλη γέφυρα του ποταμού Κομψάτου
Επόμενο άρθροΆρχισαν οι εγγραφές στον Πολιτιστικό Σύλλογο Παραδοσιακών Χορών “ΑΚΡΙΤΕΣ”