Ένα από τα βασικά ζητήματα που ταλαιπωρούν τους κατοίκους του κεντρικού και  Βορείου Έβρου είναι οι παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας και πρόνοιας. Οι υπηρεσίες αυτές μαστίζονται από χρόνια προβλήματα που συνεχώς οξύνονται.

Το επιβεβαιώνουν και τα παρακάτω στοιχεία:

Το 2015 η κυβέρνηση  ΣΥΡΙΖΑ παρέλαβε το νοσοκομείο Διδυμοτείχου με 39 γιατρούς και 261 εργαζόμενους ως νοσηλευτικό, διοικητικό και τεχνικό προσωπικό. Το 2019 βρίσκει το νοσοκομείο με 35 γιατρούς και 248 εργαζόμενους.

Η υπομονή, η αντοχή, το φιλότιμο  των εργαζομένων στο νοσοκομείο και τις άλλες δομές υγείας,  δεν μπορούν να καλύψουν τα προβλήματα που δημιουργούν η υποχρηματοδότηση,  οι ελλείψεις προσωπικού και εξοπλιστικών μέσων.

Για το ΚΚΕ το ζήτημα   της υγείας του λαού μας ήταν και παραμένει  πολύ ψηλά στην ατζέντα των δραστηριοτήτων του.

Τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου και ώρα 10.00’  αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Παπατολίδη Δημήτρη, Γραμματέα της Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και υποψήφιο Περιφερειάρχη, θα επισκεφθεί το νοσοκομείο Διδυμοτείχου και θα συναντηθεί με τον Δ/ντή της ιατρικής υπηρεσίας  , το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου και τους εργαζόμενους.

Υ.Γ Στη συνέχεια  η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ   στις 12 το μεσημέρι θα επισκεφθεί τον συνεταιρισμό σκορδοπαραγωγών στη Ν. Βύσσα

Προηγούμενο άρθροΝασσίμ Σύριος: “Πρέπει να μάθουμε να συνεργαζόμαστε και την επόμενη των εκλογών , μακριά από τον παλαιοκομματισμό”
Επόμενο άρθροΟ Μιχάλης Κυριακίδης στην παράταξη “Δήμος για Όλους – Πρώτα Εσύ!”