Περιοδεία σε Έβρο, Δράμα και Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιήσει από Τετάρτη 8/3 έως Παρασκευή 10/3 ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, προκειμένου να συναντηθεί με τοπικούς, πολιτικούς, κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς και να συζητήσει αγροτικά ζητήματα του χαρτοφυλακίου του που απασχολούν την ευρύτερη περιοχή.

Ο Αν. Υπουργός θα συμμετάσχει επίσης σε ημερίδα του Παν/μίου Μακεδονίας-Θράκης στην Ορεστιάδα, καθώς και στο Συνέδριο του Economist στην Θεσσαλονίκη, επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 8/3 στις 9:00πμ ο Γιάννης Τσιρώνης θα πραγματοποιήσει συνάντηση στην Ορεστιάδα με τον Δήμαρχο, Βασίλη Μαυρίδη. Στις 10:00πμ ο Αν. Υπουργός θα μιλήσει σε διημερίδα της Σχολής Επιστημών Γεωπονίας & Δασολογίας Δ.Π.Θ με θέμα «Στρατηγικές Ανάπτυξης του Πρωτογενούς Τομέα στον Νομό Έβρου». Στις 11:30πμ θα επισκεφτεί το Εργοστάσιο Ζάχαρης όπου θα έχει συνάντηση με την διοίκηση και τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου.

Στις 12:30μμ ο Γιάννης Τσιρώνης θα μεταβεί στο Σουφλί όπου θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο,  Ευάγγελο Πουλιλιό, ενώ αμέσως μετά τη συνάντηση θα επισκεφτεί το αναπηνιστήριο της περιοχής.

Στις 14:00μμ θα συναντηθεί στην Αλεξανδρούπολη στην Αντιπεριφέρεια Έβρου, με τον Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Πέτροβιτς και υπηρεσιακούς παράγοντες, ενώ στις 16:30μμ ο Αν. ΥΠΑΑΤ θα έχει ευρεία σύσκεψη με παραγωγικούς φορείς και αγροτικούς συλλόγους του νομού.

Προηγούμενο άρθροΟι Καναδοί επιδιώκουν νέες γεωτρήσεις για χρυσό στην Θράκη
Επόμενο άρθροΟ Χρήστος Γερακόπουλος αναλαμβάνει την θέση εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου στo Γραφείο Δημάρχου