Περιοδεία στον Βόρειο Έβρο πραγματοποίησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με το συνδυασμό «Αδέσμευτη Αναπτυξιακή Ανασυγκρότηση» κ. Ανδρέας Καραγιώργης, με την ευκαιρία της παρουσίασης των υποψηφίων και προτάσεων του συνδυασμού, η οποία έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα του Σαββάτου 20 Απριλίου στην Ορεστιάδα.

Συνοδευόμενος από τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Έβρου κ. Αθ. Μαυρίδη, επισκέφθηκε διαδοχικά το Κέντρο Υγείας Δικαίων, όπου και ενημερώθηκε από τον Δ/ντη του κ. Χαλιαμπάλια, για τα πολύ σημαντικά ζητήματα που το αφορούν, τις πλημμυρισμένες αγροτικές εκτάσεις της περιοχής, αλλά και το Τελωνείο στην περιοχή του Ορμενίου.

Η περιοδεία του κ. Καραγιώργη, συνεχίσθηκε  με την επίσκεψη στην Ένωση Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Ορεστιάδας, κατά την οποία ενημερώθηκε για τα ζητήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες της περιοχής, από τον πρόεδρο της Ένωσης κ. Χρήστο Τσομπανίδη, και ολοκληρώθηκε με την πολύ εποικοδομητική συνάντηση, με τον Δήμαρχο, και εκ νέου υποψήφιο για τον Δήμο Ορεστιάδας, κ. Βασίλειο Μαυρίδη.

Προηγούμενο άρθροΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΜΘ: 1.700 πολίτες συμμετείχαν μέχρι σήμερα
Επόμενο άρθροΑπάντηση Αν. Δημοσχάκη στην Ν. Γκαρά – «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη»