ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σεβόμενοι τους πολίτες της περιφέρειας και το ρόλο που καλούμαστε να υπηρετήσουμε, αρνούμαστε να υιοθετήσουμε την προχειρότητα.

Σε μια ακόμη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου η διοίκηση Μέτιου επιδεικνύει περίσσευμα αλαζονείας.

Μια δημοκρατική διαδικασία οδηγήθηκε σε αδιέξοδο παρά την καλή πρόθεση και διάθεση όλων των παρατάξεων να συναινέσουν στην επιλογή εκπροσώπων, όπως αυτό της επιλογής του Συμπαραστάτη του Πολίτη.

Ο κος Μέτιος συνέχισε να προκαλεί, καθώς ο ίδιος και οι συνεργάτες του, με εμμονή συνέχισαν τον ορισμό εκπροσώπων μέσα από ασαφείς διαδικασίες και διάσταση απόψεων όλων των παρατάξεων.

Το περιφερειακό συμβούλιο είχε τη δυνατότητα να αξιοποιήσει και να αναδείξει μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες πρόσωπα και συλλογικότητες σε ενεργό και ουσιαστικό ρόλο στα συλλογικά όργανα αυτού, σε αντίθεση ο κος Μέτιος επέμενε να αρνείται αυτών των διαδικασιών.

Λυπούμαστε αλλά δε μπορούμε να ακολουθήσουμε τη διοίκηση σε αυτή την πολιτική στάση, και αποχωρήσαμε διαμαρτυρόμενοι μαζί με την πλειοψηφία των συμβούλων των παρατάξεων (Περιφερειακή Σύνθεση, Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία, Λαϊκή Συσπείρωση και Ανταρσία), ενώ ο κος περιφερειάρχης επέλεξε να συνεχίσει μόνος, με τα δεκανίκια του.

Προηγούμενο άρθροΠαύλος Α. Μιχαηλίδης: “Ανάγκη νέων υποδομών στην Αλεξανδρούπολη για προσχολική και πρωτοβάθμια σχολική στέγη”
Επόμενο άρθροΕπίσκεψη εργασίας του Σταύρου Κελέτση στον Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης