ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ

 

Από τον Ηλία Ν. Ηλιακόπουλο*

 

Μας έκαναν να τρέμουμε τον αόρατο εχθρό, τον κορονοϊό . Η ζωή μας στους τέσσερις τοίχους … κι εμείς προσδοκώντας καλύτερες ημέρες κι επιστροφή στην κανονικότητα …ονειρευόμαστε ως λύτρωση το επικείμενο εμβόλιο… Η ανθρωπότητα ζει πρωτόγνωρες καταστάσεις …που όμοιες της δεν είχε ζήσει ποτέ ….

Διαβάζοντας όμως το εξαιρετικό βιβλίο του Γερμανού συγγραφέα Michael Morris , Lockdown , 2020 μετά από υπόδειξη του καλού φίλου , συναδέλφου και εξαιρετικού όσο και διερευνητικού Καθηγητή Νομικής Κωνσταντίνου Βαθιώτη , διαπίστωσα πως τα πράγματα είναι πολύ πιο περίπλοκα και δύσκολα απ ότι δείχνουν .

Υπάρχει πράγματι μια υγειονομική κρίση ή αποτελεί το πρόσχημα για την μεγαλύτερη κατάρρευση όλων των εποχών; (Der groesste Crash aller Zeiten) Ο κορονοιός είναι προϊόν της φύσεως ή μήπως κατασκευασμένος σε κάποια σκοτεινά εργαστήρια για να γίνει το όχημα στην σκόπιμη καταστροφή της παγκόσμιας Οικονομίας και του χρηματοπιστωτικού συστήματος ;( Die absichtiche Zwerstoerung der Weltwirtschaft und der bisherigen Geldsystems).Έτσι μήπως μοιραία οδηγούμαστε στην παραδοχή, , ότι ο Sars- Cov-2 δεν είναι η αιτία των γεγονότων που ξεκίνησαν μέσα στο 2020 αλλά ο φαινομενικός καταλύτης τους ( der scheinbare Ausloeser ); Ο συγγραφέας αναρωτιέται πώς όσα βιώνουμε από τις αρχές του 2020 είχαν προαναγγελθεί πριν από πολλά χρόνια …αυτό που συμβαίνει σήμερα δεν θα μπορούσε να έχει συμβεί με κάποιο άλλο πολύ διαφορετικό τρόπο. Το μεγάλο κραχ λοιπόν, η οικονομική μαύρη τρύπα που καταβρόχθισε χωρίς οίκτο την μέχρι προ τινος ευημερία μας αλλά και τις ελευθερίες μας… Και μπαίνει το ερώτημα , ποιος το σχεδίασε αυτό…Υπάρχουν άραγε κάποιοι που δεν τους βλέπουμε.. και κανονίζουν τις τύχες μας ..; Και τα ερωτήματα πληθαίνουν .Άραγε πριν εισέλθουμε στην εποχή του κορονοιού αναρωτηθήκαμε , αν ήταν άρρωστη η οικονομία μας; Μήπως βιώναμε μια φούσκα …που νομοτελειακά ήταν προορισμένη να σκάσει και τότε πάλι χρειαζόμασταν πάλι μια νέα φούσκα … μέχρι που να σκάσει κι αυτή … Και να ο κορονοίός που αναγκαστικά τα σταμάτησε όλα …γιατί έτσι σχεδίασαν οι αόρατοι κοσμοκράτορες …γιατί δεν μπορούμε πια να έχουμε επάνοδο στην κανονικότητα …Μόνο επανεκκίνηση θα χουμε (new reset) με νέους όρους , με εξαφάνιση αλλά κι αντικατάσταση πληθυσμών, με Ειδικές Οικονομικές ζώνες (ΕΟΖ )που θα εξισώνουν και θα ελέγχουν τα πάντα προς τα κάτω, με καταστροφή του Έθνους – κράτους , με αποθέωση της παγκοσμιοποίησης και άλλα πολλά …Δεν είναι λοιπόν ο ιός αλλά η οικονομία που πρέπει να κάνει επανεκκίνηση με κάθε τίμημα …. και το τίμημα θα να βαρύ , γιατί ο λήθαργος μας επίσης βαρύς ! Και το εμβόλιο στο βάθος … Μέχρι πότε θα συνεχίσετε να ακούτε αδιαμαρτύρητα τους απάνθρωπους θηριοδαμαστές σας;!

 

*Ο  Ηλίας  Ν Ηλιακόπουλος είναι  Διδάκτωρ Νομικής , δικηγόρος  και δραστηριοποιείται στον χώρο της  Θράκη

Προηγούμενο άρθροΠοιες είναι οι χώρες που μπλοκάρουν τις κυρώσεις κατά Τουρκίας;
Επόμενο άρθροΧρυσοβαλάντης Γιαλαμάς: “Πάνω απο 400 έλεγχοι για κορωνοϊό στη Συνοροφυλακή και στην Αστυνομία του Έβρου (βρέθηκαν 10 θετικά δείγματα)”