Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

Ο Ιωάννης Ναϊτίδης, παρά το γεγονός ότι επί πολλά χρόνια συμπορεύθηκε με το πρόγραμμα και τις αρχές της παράταξης μας « ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ», δυστυχώς τους τελευταίους μήνες επέλεξε να απομακρυνθεί από τις βασικές γραμμές της πολιτικής της παράταξής μας, όπως αυτές προκύπτουν από το πρόγραμμά μας, αλλά και από τις προηγούμενες θέσεις του ιδίου .

Tον αποχαιρετούμε, διαγράφοντας τον ομόφωνα από τις τάξεις της παράταξης μας, με κοινή απόφαση των συμβούλων μας στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξανδρούπολης και στην Δημοτική Κοινότητα Αλεξανδρούπολης.

Οι υπογράφοντες

Λαμπάκης Ευάγγελος
Γερακοπουλος Χρήστος
Ουζουνίδης Γεώργιος
Αετόπουλος Κυριάκος
Βαταμίδης Ιωάννης
Κουκουράβας Γεώργιος
Γκότσης Νικόλαος
Κυριακίδης Εθύμιος
Βαμβακερός Αντώνιος
Γκοτσίδης Κωνσταντίνος
Βραχιόλογλου Στυλιανός
Ζιώγας Χρήστος
Πόντικα Μαρία
Τάκας Ιωάννης
Μερκούρης Δημήτρης
Πατερόπουλος Κωνσταντίνος


Απο την λίστα λείπουν τα ονόματα του κ. Γιάννη Φαλέκα και του κ. Σάββα Σεφεριάδη(απο το κεντρικό ψηφοδέλτιο) και της κ. Κλεονίκης Παζαρλιώτου (από το ψηφοδέλτιο Τοπικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης)

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την αντιπροσωπεία της ΠΟΣΥΦΥ και της Ένωσης Συνοριοφυλάκων Έβρου
Επόμενο άρθροΕυάγγελος Μυτιληνός: “Ιδιαίτερη τιμή για έμενα η επανεκλογή μου , στη θέση του Ταμία της ΕΔΕΥΑΑ (Ένωση Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης και Αποχέτευσης)”