Η Δημοτική Αρχή κοιμήθηκε!

Τάδε έφη ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΑ  για την ευκαιρία που χάθηκε από πλευράς του Δημάρχου και των συνεργατών του σχετικά  την παραχώρηση της Δυτικής χερσαίας ζώνης του λιμανιού.

Ενώ ο ΟΛΑ τους προσκάλεσε να καθίσουν στο τραπέζι για να βρεθεί μια λύση ως προς την παραχώρηση στον Δήμο ενόψει του επικείμενου διαγωνισμού για την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού και ενώ ο ΟΛΑ τους άνοιξε τις πόρτες ώστε να μάθουν πως εξελίχθηκαν οι διαδικασίες στην Θεσσαλονίκη και να προχωρήσουν πάνω σε σίγουρα βήματα για να πάρουμε την ζώνη, ακόμη και με την μορφή ανταποδοτικών οφελών, αυτοί δεν έκαναν τίποτα απολύτως και έχασαν, δυστυχώς, ακόμη μία τεράστια ευκαιρία για τον Δήμο μας.

Αν αναλογιστεί κανείς πως ο Δήμαρχος ήταν αντίθετος στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την διεκδίκηση της χερσαίας ζώνης και αποχώρησε με την παράταξή του από τη συνεδρίαση με αστεία αφορμή, και αν επίσης, συνυπολογίσουμε και το φημολογούμενο ενδιαφέρον της εκκλησίας για την περιοχή (αν τελικά ισχύει)…. τότε τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και μας βάζουν σε σκέψεις.

Η αδυναμία αντίληψης του Δημάρχου και των συνεργατών του, έστω και των πιο απλών θεμάτων είναι προφανής! Εκτός αν εδώ ισχύουν αλλά δεδομένα.

Κρίμα και πάλι κρίμα!

 

Αλεξανδρούπολη, 23.03.2022

Από την παράταξη

«Πολη και Πολίτες Βαγγέλης Λαμπάκης»

Προηγούμενο άρθροΠ. Μιχαηλίδης: Καταληκτική προθεσμία μέχρι 23/6/2022 (βάσει νόμου) για την αξιοποίηση των Ιαματικών Λουτρών της Τραϊανούπολης. Καμία σχετική ενημέρωση του δημοτικού συμβουλίου από τον κ.Ζαμπούκη
Επόμενο άρθροΤα αποτελέσματα από τις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης