Πολιτική Ομιλία θα πραγματοποιήσει ο βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας στο Ξενοδοχείο “ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” στην Ορεστιάδα τη Δευτέρα 09 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 19:00

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 09 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΩΡΑ 19:00 Ξενοδοχείο "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" Σας προσκαλώ όλους στην πολιτική μου Ομιλία στο Ξενοδοχείο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στην Ορεστιάδα. ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ N. ΕΒΡΟΥ ΝΔ ΝΕΑΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ NEA ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ NΔ"

Πολιτική Ομιλία θα πραγματοποιήσει ο βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας στο Δημοτικό Θέατρο της Αλεξανδρούπολης την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 19:00

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΩΡΑ 19:00 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Σας προσκαλώ όλους στην πολιτική μου Ομιλία στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης. ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ N. ΕΒΡΟΥ ΝΔ ΝΕΑΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ N ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"

Προηγούμενο άρθροΓιατί η Τουρκία δεν πρόκειται να αντιδράσει σε επέκταση των Χωρικών Υδάτων νοτίως της Κρήτης (γράφει ο Λάζαρος Καμπουρίδης, Αντιστράτηγος ε.α.)
Επόμενο άρθροΣτέλιος Ζαντανίδης: “Δεν προσγειώθηκαν οι πρωινές πτήσεις λόγω ομίχλης και χαμηλής νέφωσης”