Home ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Πολυκοινωνικό Δήμου Αλεξανδρούπολης: καλούμε τον κ. Γκότση και ΜΜΕ που αναπαρήγαγαν τις...

Πολυκοινωνικό Δήμου Αλεξανδρούπολης: καλούμε τον κ. Γκότση και ΜΜΕ που αναπαρήγαγαν τις ψευδείς ειδήσεις να ανασκευάσουν δημόσια

Δελτίο Τύπου

Διαβάσαμε τόσο στην προσωπική σελίδα του κ. Γκότση, πρώην Αντιδημάρχου Φερών, όσο και σε τοπικές ιστοσελίδες, δημοσίευμα, στο οποίο αναφέρονται ψεύδη, ανακρίβειες και συκοφαντίες αναφορικά με αποφάσεις και ενέργειες του Πολυκοινωνικού και του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Επειδή κάθε απόφαση και ενέργεια έχει ως στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών του Πολυκοινωνικού προς τους πολίτες και σε καμία περίπτωση την «αποψίλωση των Φερών» όπως ισχυρίζεται ψευδώς ο πρώην Αντιδήμαρχος και τα τοπικά ΜΜΕ, των οποίων η αξιοπιστία αμφισβητείται, καθότι αναπαράγουν δημοσιεύματα άκριτα και χωρίς να επιβεβαιώνουν την ακρίβεια του περιεχομένου τους, όπως οφείλουν.

Επειδή στην πραγματικότητα δεν μειώνεται το προσωπικό, καμίας δομής, αλλά σύμφωνα με τις ανάγκες και τις δυνατότητες του ανθρώπινου δυναμικού, που προέκυψαν στην υπηρεσία είναι απαραίτητη η αναδιάρθρωση του εξειδικευμένου προσωπικού στις αντίστοιχες θέσεις χωρίς να μειώνεται ο αριθμός των εργαζομένων και οι υπηρεσίες που προσφέρουν. Αντίθετα ενισχύουμε όπου υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη όπως προκύπτει καθημερινά στην υπηρεσία μας, ούτος ώστε να καλύψουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες των Δημοτών μας, σε όλες τις δομές του Δήμου Αλεξανδρούπολης, του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι». Μάλιστα θα τεθούν άμεσα στη διάθεση των ΜΜΕ και όλων των πολιτών όλα τα σχετικά στοιχεία λεπτομερώς.

Επειδή οι δηλώσεις του κ. Γκότση και τα εν λόγω δημοσιεύματα είναι ψευδή και συκοφαντικά, καλούμε τόσο τον πρώην Αντιδήμαρχο όσο και τα ΜΜΕ που αναπαρήγαγαν τις ψευδείς ειδήσεις να ανασκευάσουν δημόσια, να αποκαταστήσουν την αλήθεια και να παύσουν στο εξής κάθε αναπαραγωγή, άλλως θα βρεθούν αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη.

Πολυκοινωνικό Δήμου Αλεξανδρούπολης

Exit mobile version