Μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανθρακικού, μαζί με χορηγούς της ομάδας, επισκέφθηκαν την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου το Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας Κομοτηνής, δείχνοντας έμπρακτα ότι βρίσκονται δίπλα σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, ενόψει των Χριστουγέννων.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης της ΠΑΕ Πανθρακικός και με πρωτοβουλία δύο χορηγών της ομάδας μας, του κ. Νίκου Καραδημούλα, ιδιοκτήτη κρεοπωλίου με το όνομά, καθώς επίσης και του κ. Χρυσόστομου Κάρρου, ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Οι Θράκες». Από την πλευρά του Πανθρακικού προσφέρθηκε αθλητικό υλικό της ομάδας, ενώ οι δύο χορηγοί προσέφεραν είδη πρώτης ανάγκης, ενισχύοντας σημαντικά αυτές τις γιορτινές ημέρες το αξιέπαινο έργο του Κέντρου Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας Κομοτηνής, που βοηθά πάνω από 70 οικογένειες της πόλης μας.

Τον Πανθρακικό εκπροσώπησαν οι ποδοσφαιριστές Μαυρουδής Μπουγαΐδης, Μπερτράν Ρομπέρ, Κώστας Κάρδαρης, Ηλίας Πολίμος, Παναγιώτης Πετρούσης και Χαράλαμπος Ζυγκερίδης, ο προπονητής Κώστας Βασιλακάκης, ο προπονητής τερματοφυλάκων Φίλιππος Μπολοβίνης, ο γενικός αρχηγός Χάρης Μαυρομάτης και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας, Χάρης Παρασκευόπουλος.

Μάλιστα, η αντιπροσωπεία του Πανθρακικού δεσμεύτηκε να φιλοξενήσει τις οικογένειες που βοηθά το Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας Κομοτηνής στο ΔΑΚ Κομοτηνής σε κάποιον από τους επόμενους εντός έδρας αγώνες της ομάδας.

Προηγούμενο άρθροΠανήγυρις Ιερού Ναού Αγίας Αναστασίας Μάκρης
Επόμενο άρθροΛειτουργία πληροφοριακού κέντρου της Ελληνικής Αστυνομίας στην Ονειρούπολη Δράμας