Για 9η χρονιά ο Ιερός Ναός Αγίου Βασιλείου της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως διοργανώνει τις εκδηλώσεις Σεπτεμβρίου “Μνήμες… Ελπίδες”

Στο πλαίσιο των καθιερωμένων πλέον εκδηλώσεων, υπό τον τίτλο «ΜΝΗΜΕΣ…ΕΛΠΙΔΕΣ» ,οι οποίες διοργανώνονται από τον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως, την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018  ο Θεολόγος-Εκκλησιαστικός Ιστορικός-Νομικός κ. Ιωάννης Ελ. Σιδηράς ως προσκεκλημένος ομιλητής στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Αλεξανδρουπόλεως  ανέπτυξε διεξοδικά και επί τη βάσει θεολογικών, εκκλησιολογικών και ιστορικών κειμένων και επιχειρημάτων, το επίκαιρο θέμα: «Η ευθύνη του Πρωτοθρόνου Οικουμενικού Πατριαρχείου για την ευστάθεια των κατά τόπους Ορθοδόξων Εκκλησιών και την Πανορθόδοξη Ενότητα». Επακολούθησε μακρά και ενδιαφέρουσα συζήτηση κατά την οποία ο ομιλητής απήντησε σε όλες τις ερωτήσεις των παρευρισκομένων.

Προηγούμενο άρθροΚυριάκος Μητσοτάκης: “Στις Περιφερειακές εκλογές θα στηρίξουμε συγκεκριμένα πρόσωπα και συνδυασμούς – Δεν υπάρχει η ίδια ανάγκη στις εκλογές πρώτου βαθμού”
Επόμενο άρθροΦάρος ώρα μηδέν…