Στην Αθήνα βρέθηκε την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018 ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Λαμπάκης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Οικισμών και Καθημερινότητας, Ιωάννη Βαταμίδη, ώστε να υπογράψει από κοινού με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Γιώργο Βασιλειάδη την Προγραμματική Σύμβαση που αφορά το έργο ύψους 360.000 ευρώ για παρεμβάσεις σε ποδοσφαιρικά κατά κύριο λόγο γήπεδα του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Πρόκειται για ένα έργο που στοχεύει στη βελτίωση 18 δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων με παρεμβάσεις στις κτιριακές υποδομές (επιχρίσματα, μονώσεις, ελαιοχρωματισμούς, επισκευή περιφράξεων κτλ) και στις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις (φωτισμός, δίκτυα, υδραυλικά κτλ). Οι τεχνικοί σύμβουλοι της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού χαρακτήρισαν τη μελέτη που κατατέθηκε από τους μηχανικούς του Δήμου Αλεξανδρούπολης ως μελέτη πρότυπο, αφού με αυτή δίνεται συνολική λύση σε πολλαπλά προβλήματα πολλών εγκαταστάσεων και όχι αποσπασματικά, με γνώμονα πρώτα από όλα την ασφάλεια των αθλητών.    

Επιπλέον, ο Υφυπουργός ενέκρινε άλλες 52.000 ευρώ που αφορούν εργασίες για τη συντήρηση των ξύλινων δαπέδων των Κλειστών Γυμναστηρίων «Μιχ. Παρασκευόπουλος» και Φερών.

Το θετικότερο όμως νέο που προέκυψε από αυτή τη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε ενώπιον όλων των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Έβρου, είναι η δέσμευση του κ. Βασιλειάδη για την κάλυψη από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού του επιπλέον ποσού που θα χρειαστεί για την ανέγερση του νέου κλειστού γυμναστηρίου Αλεξανδρούπολης, πέραν των δεσμευμένων 3.900.000 €, ώστε να προχωρήσει η δημοπράτηση του έργου άμεσα, με την ολοκλήρωση της μελέτης, η εκπόνηση της οποίας πλέον βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο.

Προηγούμενο άρθροΣΕΛΊΔΕΣ ΕΘΝΙΚΉΣ ΕΠΟΠΟΙΊΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΌΠΟΥ ΧΡΥΣΆΝΘΟΥ ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΉ ΚΑΤΟΧΉ (του Ιωάννη Ελ. Σιδηρά)
Επόμενο άρθροΗ παράκαμψη της Μάνδρας στον κάθετο άξονα Αρδανίου-Ορμενίου , έτοιμη να δοθεί στην κυκλοφορία της επόμενες ημέρες