Την άνοδο τους στην Α2 κατηγορία του πινγκ πονγκ θα διεκδικήσουν μέσω των μπαράζ που θα γίνουν στην Αθήνα τον Απρίλιο η ανδρική και η γυναικεία ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, καθώς αμφότερες προκρίθηκαν από τα προ – μπαράζ της Θεσσαλονίκης (1η θέση οι γυναίκες – 2η θέση οι άνδρες). 

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του Εθνικού:

«Ολοκληρώθηκαν τα προ-μπαράζ ανόδου κατηγορίας στη Θεσσαλονίκη με όλες τις κορυφαίες ομάδες επιτραπέζιας αντισφαίρισης από την Bόρειο Ελλάδα και με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης να πετυχαίνει δύο στις δύο προκρίσεις σε γυναίκες και άνδρες.

Η γυναικεία ομάδα του Εθνικού βασίστηκε στις έμπειρες αθλήτριες Αρτσέτου και Κοτατζιάν καθώς και στην αρχηγό Παναγιώτα Μούρου και πέρασε σαν σίφουνας χωρίς να κινδυνέψει από καμία ομάδα κερδίζοντας με το επιβλητικό σκορ 4-0 όλα τα παιχνίδια κάτι που δείχνει πως η φετινή σύνθεση της ομάδας μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία.

Στους άνδρες η αντρική ομάδα έδειξε τη δύναμη της καθώς κέρδισε 3 παιχνίδια σχετικά εύκολα και αφού όλα είχαν κριθεί και είχε εξασφαλιστεί η πρόκριση για τα τελικά μπαράζ της Αθήνας γνώρισε την ήττα στον τελικό από την ομάδα του Νέμεση Θεσσαλονίκης. Η ομάδα του Εθνικού βασίστηκε στον γνωστό αθλητή Γκουτζίδη Δημήτριο που αποτελεί την πιο δυνατή μεταγραφή που έχει γίνει ποτέ για τον Εθνικό, τον αθλητή που αγωνίζεται στην Γερμανία Νικ Βασδάρη και φυσικά στον Ανδρέα Νικολακάκη καθώς επίσης και στον Λευτέρη Τσόκανο που αγωνιζόταν και πέρυσι στην ομάδα.

Και οι δύο ομάδες του Εθνικού θα κυνηγήσουν το όνειρο της ανόδου στην Α2 στα τελικά μπαράζ της Αθήνας τον Απρίλιο με σπουδαίες αντίπαλες ομάδες όπως την ΑΕΚ τους Φοίνικες Πάτρας κ.α.»

Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Προηγούμενο άρθροΣταύρος is back!
Επόμενο άρθροΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣ Ο ΕΠΑΙΝΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ