Η Σχολή Αστυφυλάκων/Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχουπροκηρύσσει την πρόσληψη με επιλογή, διδακτικού προσωπικού με ωριαία αποζημίωση για κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών τους, και καλούν αυτούς/-ες που επιθυμούν να διδάξουν κατά την 3η εκπαιδευτική περίοδο, εκπαιδευτικής σειράς 2015 – 2017 στο πλαίσιο της σχετικής θεωρητικής εκπαίδευσης και των πτυχιακών εξετάσεων, όπως υποβάλλουν σχετική αίτηση.

Δικαιολογητικά

α. Όσοι/-ες επιθυμούν να προσληφθούν στις παραπάνω θέσεις πρέπει να υποβάλλουν (εντός φακέλου με διάφανο εξώφυλλο) μέχρι την 14:00’ ώρα της Παρασκευής 21ης Ιουλίου 2017 τα ακόλουθα έντυπα – δικαιολογητικά στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου, με βάση ότι αυτά θα είναι:

1) Αριθμημένα με ενιαία αρίθμηση, από την πρώτη μέχρι την τελευταία σελίδα του τελευταίου δικαιολογητικού.

2) Καταγεγραμμένα σε Πίνακα Περιεχομένων, στον οποίο θα αναγράφεται ο/οι αριθμός/-οι σελίδας/-ων του καθενός.

– Αποκλειστικά υπεύθυνος για την εγκυρότητα ή μη της υποβαλλόμενης αίτησης και των δικαιολογητικών, είναι ο/η ίδιος/-ια ο/η αιτών/-ουσα.

Υποβολή και Έλεγχος Δικαιολογητικών

Η υποβολή των αιτήσεων με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την πρόσληψη θα γίνεται μέχρι την 14:00’ ώρα της Παρασκευής 21ης Ιουλίου 2017, προσωπικά από τους υποψηφίους ή από εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους τους στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου. Επίσης, είναι δυνατή η υποβολή των αιτήσεων και ταχυδρομικά στην ανωτέρω διεύθυνση. Μετά την 14:00’ ώρα της Παρασκευής 21ης Ιουλίου 2017 ΔΕΝ θα γίνουν δεκτές αιτήσεις.

Επικοινωνία – Πληροφορίες

Λοιπές πληροφορίες και λεπτομέρειες παρέχονται από το Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου /Γραφείο Σπουδών και Δημ. Σχέσεων στο τηλέφωνο 2553026681-82-83-84 (ταχυδρομική διεύθυνση : Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου 1ο χιλ. επαρχ. οδού Διδ/χου-Μεταξάδων τ.κ. 68300 Διδυμότειχο ( Αρμόδιος : Υπαστυνόμος Β’ ΑΘΑΝΑΣΟΓΛΟΥ Μιχαήλ.

Δείτε την προκήρυξη εδώ. 

Προηγούμενο άρθροΗ ΠΡΩΤΟΘΡΟΝΗ ΚΑΙ ΑΓΙΟΤΟΚΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ (Γράφει ο Ιωάννης Ελ. Σιδηράς)
Επόμενο άρθροΔιάθεση ποσού 7,2 εκατομμυρίων ευρώ απο την Περιφέρεια Α.Μ.-Θ. για αποτελεσματικότερους ψεκασμούς κατά των κουνουπιών