ράκης, που εδρεύει στο δήμο Παύλου Μελά του Ν. Θεσ/νίκης) για το Νομό Έβρου ανακοινώνουν την πρόσληψη, προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ενός (1) ατόμου, της ειδικότητας Δ.Ε. ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ, 6ωρης απασχόλησης, χρονικής διάρκειας οκτώ (8) μηνών, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών, για τις Υπηρεσιακές Λειτουργίες των ΕΛΤΑ Α.Ε., που εδρεύουν στο Νομό Έβρου, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, ειδικότητα, διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

1 ΔΕ Εσωτερικής Εκμετάλλευσης

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ασεπ ΣΟΧ.4 και να την υποβάλουν:

α) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση: Κεντρικό Ταχυδρομικό Κατάστημα Αλεξανδρούπολης, Β. Αλεξάνδρου 42, Τ.Κ. 681 01 -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, για την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ0Χ64/2016, υπόψη κυρίου Θανάση Δεμίρη. (τηλ. επικοινωνίας: 25510 82960)

β) είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στην ακόλουθη διεύθυνση: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ Α.Ε. Κεντρικό Ταχυδρομικό Κατάστημα Αλεξανδρούπολης, Β. Αλεξάνδρου 42, Αλεξανδρούπολη, ώρες υποβολής 08.30 -13.30 (τηλ. επικοινωνίας: 25510 82960, κ. Θανάσης Δεμίρης).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Προηγούμενο άρθροΠροσλήψεις στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Έβρου
Επόμενο άρθροΤα γεγονότα του 1973 και η «Συνθήκη της Λωζάννης» (του Ν.Παπανικολόπουλου)