Kυνηγετικός Σύλλογος Αιγάλεω

Το τελευταίο διάστημα , όπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Γιώργος Πετράκης υπάρχει μεγάλο ζήτημα με τις άδειες κατοχής των κυνηγετικών όπλων. Η τροχαία και η ομάδα ΔΙΑΣ της Αστυνομίας σταματούν για έλεγχο αυτοκίνητα και από το τερματικό βλέπουν ότι υπάρχουν όπλα με ληγμένες άδειες κατοχής . Υπάρχουν δυστυχώς και οι περιπτώσεις που κάποιοι όντως έχουν πωλήσει ή δωρίσει τα κυνηγετικά όπλα και δεν φαίνεται αυτό στα κομπιούτερ των εκάστοτε τοπικών αστυνομικών τμημάτων , επειδή δεν υπήρχε τότε ενιαία μηχανογράφηση και κοινό αρχείο. Ελέγξτε λοιπόν σήμερα τις άδειες κατοχής στα κυνηγετικά σας όπλα κι όταν πουλάτε κάποιο όπλο κρατήστε οπωσδήποτε αντίγραφο της άδειας κατοχής με τα στοιχεία του αγοραστή. Αν γνωρίζουμε σε ποιόν το πουλήσαμε του ζητάμε αντίγραφο του δελτίου κατοχής . Για τους ξεχασιάρηδες τα πράγματα είναι πιο δύσκολα .
Η άποψη του Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Αιγάλεω είναι ότι είναι άδικο κάποιος που ξέχασε ν’ ανανεώσει την άδεια κατοχής του κυνηγετικού του όπλου που λήγει μετά από 10 χρόνια να διώκεται ποινικά , να του γίνεται κατάσχεση και ανάκληση της άδειας κατοχής . Εδώ ένα πρόστιμο αρκεί . Προσοχή λοιπόν γιατί ο νόμος περί όπλων είναι αυστηρός. Οι παραβάτες κυνηγοί οδηγούνται στο αυτόφωρο !

Kυνηγι – Kυνηγοσκυλα

Προηγούμενο άρθροΕπί ποδός πολέμου μειονοτικές οργανώσεις στη Θράκη
Επόμενο άρθροΛαϊκή Συσπείρωση: ΟΧΙ στην αύξηση των τροφείων – Αγώνας για Δημόσιους σύγχρονους δωρεάν Παιδικούς Σταθμούς για βρέφη και παιδία