Με την παρουσία του Γ.Γ. Νικήτα Παπαπαντελή, του Υπεύθυνου στον Βόρειο Έβρο Χρήστο Χρηστούδη, του Υπεύθυνου στην ΟΠΠΕ Μαρίνου Ουζουνίδη (του Δημητρίου) αλλά και των Υπεύθυνων των Ακαδημιών της Α.Ε. Διδυμοτείχου, του Ηρακλή Σαγήνης, του Ορφέα Δικαίων, του ΠΑΟΚ Ισαακίου και του Ορέστη Ορεστιάδας, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 24/8 στα νέα γραφεία του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Έβρου η συνάντηση με κύριο θέμα την έναρξη του τουρνουά «Ευ αγωνίζεσθαι» στον Βόρειο Έβρο.

Παρά τις όποιες αντιπαραθέσεις και τις όποιες διαφωνίες υπήρχαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι άνθρωποι του ΔΣ του Συνδέσμου ήρθαν σε συμφωνία με τους Υπεύθυνους κάποιων εκ των Ακαδημιών των ομάδων του Βόρειου Έβρου να επεκταθεί το επιτυχημένο τουρνουά για τμήματα Μπαμπίνι, Προτζούνιορ και Τζούνιορ «Ευ αγωνίζεσθαι» και στο βόρειο τμήμα του νομού μας. Οι αντιπαραθέσεις είχαν να κάνουν κυρίως με το ότι έγιναν επαφες με ακαδημίες στον Β. Έβρο για να συμμετάσχουν στο τουρνουά από την ομάδα της Σαγήνης και όχι από τον Σύνδεσμο. Αυτό όμως ξεπεράστηκε, με τον κ. Παπαπαντελή μάλιστα να κάνει ανοικτό κάλεσμα σε όλες τις ακαδημίες που θέλουν να πάρουν μέρος.

Στην συνέχεια εξουσιοδοτήθηκε μία τριμελής επιτροπή αποτελούμενη από τους Χρήστο Χρητούδη (μέλος ΔΣ.), Μπάμπη Παρασχούδη (Υπεύθυνος ακαδημιών ΑΕΔ) και Σάκη Χατζηταντσίδη (Υπεύθυνος Ακαδημιών Ηρακλή Σαγήνης) η οποία έχει ως στόχο την καταγραφή όλων των δεδομένων των ακαδημιών έτσι ώστε κριθεί το αν είναι δυνατό να ξεκινήσει και στον Β. Έβρο το τουρνουά. Μάλιστα, ο κ. Παπαπαντελής τόνισε πως ο αριθμός 4-5 ακαδημιών θα είναι επαρκής για να προχωρήσει το θέμα. Η διερεύνυση θα ολοκληρωθεί στις 15 Σεπτεμβρίου και αν όλα πάνε καλά να αρχίσουν οι αγώνες στον Β. Έβρο το δεύτερο σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου.

Αξίζει ακόμα να σημειωθεί πως:

1. Όλες οι ακαδημίες συμφώνησαν στην αυστηρή υιοθέτησης βασικών άρθρων της Προκήρυξης (ηλικίες συμμετοχής, κάρτα ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ, ιατρική μέριμνα, μη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων στα ΜΜΕ, εκπαιδευτική και παιδαγωγική προσέγγιση γονέων με τη διανομή σχετικού εκπαιδευτικού οδηγού, περισσότερη έμφαση στον εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα της τελετής λήξης).

2. Άμεσα θα οριστεί επιτροπή η οποία και θα συναντηθεί με τοπικούς φορείς (Δημάρχους , Αντιπερειφερειάρχη Π.Ε Έβρου), ώστε να υπάρξει μεγαλύτερη υποστήριξη του θεσμού.

Ακούστε τι δήλωσε στο μικρόφωνο του radiomax.gr το μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου και Υπεύθυνος για τον Β. Έβρο Χρήστος Χρηστούδης:

Είδηση Bonus!

Η κόρη του Γενικού Γραμματέα Νικήτα Παπαπαντελή Χρυσούλα πέρασε από τους πρώτους στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης! Πολλά συγχαρητήρια σε αυτήν και σε όλα τα παιδιά που έδωσαν φέτος Πανελλήνιες!

Τέλος να αναφέρουμε ότι το radiomax.gr ήταν το μοναδικό ενημερωτικό μέσο που βρέθηκε στην συνάντηση αυτή.

Ρεπορτάζ – Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΦΟΡΟΙ, ΦΟΡΟΙ, ΦΟΡΟΙ!Αυτό είναι το φθινόπωρο του Έλληνα…
Επόμενο άρθροΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η φιλανθρωπική συναυλία – αφιέρωμα στον Ελληνικό κινηματογράφο που διοργάνωσε το Πολυκοινωνικό του Δήμου Αλεξανδρούπολης – Χορηγός Επικοινωνίας ο MAXIMUM 93,6