Το κύπελλο στην Αλεξανδρούπολη έφεραν οι αθλητές του Εθνικού Λάμπρος Χατζίδης και Χρήστος Ποιμενίδης που ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley για παιδιά κάτω των 16 ετών, η τελική φάση του οποίου διεξήχθη στο Σχοινιά Αττικής.

Διαβάστε περισσότερα μέσα από το κείμενο που αναρτήθηκε στο επίσημο site του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης:

Καταπληκτική εμφάνιση και «Αήττητο σερί», (χωρίς να χάσουν καν σετ !!!) μέχρι και την κατάκτηση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος BeachVolleyJuniors U16, για τους νεαρούς Πρωταθλητές του Μ.Γ.Σ. «Εθνικός Αλεξανδρούπολης» , Χατζίδη Λάμπρο και Ποιμενίδη Χρήστο !!!

Ξεκίνησαν με φόρα από το Περιφερειακό πρωτάθλημα , το οποίο κατέκτησαν σχετικά άνετα και συνέχισαν με εκπληκτική απόδοση στα προκριματικά του ομίλου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα όπου πέτυχαν 3 σερί νίκες χωρίς να χάσουν και πάλι σετ !!

Στον ημιτελικό της Κυριακής κέρδισαν με άψογη τεχνική και ψυχραιμία, προσφέροντας όμορφο θέαμα στους θεατές και το τελευταίο εμπόδιο για τον τελικό , ο οποίος ήταν και ο κρυφός στόχος τους! Και πάλι καθαρά 2-0 (21-16, 21-13) !!!

Στον μεγάλο τελικό έπαιξαν με ψυχή και καρδιά Πρωταθλητή και κατάφεραν ν’ανεβούν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου με το Χρυσό μετάλλιο στο στήθος ! Στο πρώτο σετ κυριάρχησαν με γνώμονα το πάθος και την άρτια τεχνική τους, φυσικό ακόλουθο η επικράτηση να έρθει άνετα και εύκολα με 21-9 ! Στο ίδιο tempo και η εμφάνιση τους στο δεύτερο σετ , όπου η επικράτηση ήρθε ακόμη πιο εύκολα με 21-6 !!!

Σίγουρα μια μεγάλη ατομική και συλλογική επιτυχία η κατάκτηση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος BeachVolleyJuniors U16, από τους νεαρούς και πολλά υποσχόμενους αθλητές του Εθνικού Χατζίδη Λάμπρο και Ποιμενίδη Χρήστο που βάζει παρακαταθήκη για το μέλλον και σ’αυτό το άθλημα !!! Συγχαρητήρια και στον προπονητή τους Ηλία Κρεούζη που “δούλεψε” ώρες ατέλειωτες αυτό το καλοκαίρι μαζί τους και τα αποτελέσματα της εξαιρετικής του δουλειάς φάνηκαν στην άμμο.

Ο Πρόεδρος και σύσσωμο το Δ.Σ. του Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ και προβάλλει τους νεαρούς φερέλπιδες Πρωταθλητές του, ως υπόδειγμα λαμπρού χαρακτήρα και αθλητή και τους εύχεται ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ !!!

ΠΟΙΜΕΝΙΔΗΣ -ΧΑΤΖΙΔΗΣ 2

Διαβάστε τη συγχαρητήρια ανακοίνωση του δήμαρχου Αλεξανδρούπολης Ευάγγελου Λαμπάκη:

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης, συγχαίρει θερμά τους αθλητές Χρήστο Ποιμενίδη και Λάμπρο Χατζίδη που αναδείχτηκαν Πρωταθλητές Ελλάδας 2016 στο Junior BeachVolley K16 Παίδων μετά τη νέα μεγάλη νίκη τους με 2-0 σετ επί των Μαυρίδη Θεόφιλου και Χότζα Μάριου στο μεγάλο τελικό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος που έγινε στις 30 και 31 Ιουλίου στο Σχινιά Αττικής. Τους εύχεται να συνεχίσουν τη μεγάλη προσπάθεια με την ίδια θέληση και ζήλο και στο μέλλον, ενώ παράλληλα συγχαίρει τους γονείς και τους προπονητές των παιδιών που στέκονται αρωγοί και τους συμπαρίστανται σε κάθε τους βήμα.

Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Προηγούμενο άρθροΑνακοινώθηκαν τα φιλικά προετοιμασίας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης
Επόμενο άρθροΣε τραγική κατάσταση οι κτηνιατρικές υπηρεσίες στον Έβρο