Διαβάστε τι έγινε μέσα από το Δελτίο Τύπου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης:

«Ολοκληρώθηκε η προκριματική φάση παίδων-κορασίδων που διεξήχθη στην Αλεξ/πολη την Κυριακή 6 Μαρτίου στο άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης με τις δύο ομάδες της πόλης να μοιράζονται προκρίσεις και εντυπώσεις.

Δύο ήταν αντίστοιχα οι προκρίσεις τόσο στους παίδες όσο και στις κορασίδες (αθλητές και αθλήτριες έως και 15 ετών). Στους παίδες μετά από αμφίρροπες μάχες μεταξύ των αθλητών των δυο συλλόγων, αυτοί που κατάφεραν να κερδίσουν τις προκρίσεις ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί των αγώνων, ο Ηλίας Σταματόπουλος του Φάρου και ο σπουδαίος αθλητής Ανδρέας Καραφύλλης του Εθνικού όπου για άλλη μια φορά έδειξε τη κλάση του. Στους δυο τελικούς που διεξήχθησαν ο 13χρονος Ηλίας ξεπέρασε το εμπόδιο του αξιόλογου αθλητή του Εθνικού, Στέφανου Πιπιλικάκη με 3-1 σετ και ο 15χρονος Ανδρέας κατάφερε να επικρατήσει στα σημεία με 3-2 σετ έναντι του συνομήλικου του Βασίλη Μπίκου που αγωνίζεται με τα χρώματα του Φάρου.

Στις κορασίδες ήταν λίγο πιο απλοποιημένα τα πράγματα καθώς υπήρχε η παρουσία της Θεοδώρας Βασιλειάδου του Εθνικού που δεν άφηνε περιθώρια για τυχόν έκπληξη. Η 14χρονη Θεοδώρα κέρδισε σχετικά εύκολα την 11χρονη Γεωργία Καραμανλή του Φάρου που ξεπέρασε τον εαυτό της και κατάφερε να προκριθεί από τον όμιλο. Η δεύτερη πρόκριση κρίθηκε στις λεπτομέρειες με την Ελισάβετ Χατζηκύρκα του Φάρου να την κατακτά έναντι της συμπαίκτριας της Κωνσταντίνας Πιστόλα.

Το αξιοσημείωτο των αγώνων ήταν ότι τόσο στους παίδες όσο και στις κορασίδες από τους 15 συνολικά ομίλους που υπήρχαν, μόνο αθλητές του Εθνικού και του Φάρου Αλεξανδρούπολης κατέκτησαν τις πρωτιές. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι στους αγώνες συμμετείχαν αθλητές από δυο συλλόγους της Ξάνθης, έναν σύλλογο της Κομοτηνής, δυο συλλόγους της Ορεστιάδας και αθλητές από τον Άβαντα».

Προηγούμενο άρθροΔημήτρης Ζυγερίδης «Πολιτιστικές εκδηλώσεις το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στην Αισύμη»
Επόμενο άρθροΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΔΔΗΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗ ΜΑΙΣΤΡΟ