Ακολουθεί η δήλωση του βουλευτή Έβρου, Χρήστου Δερμεντζόπουλου:
«Συνάντηση με αυτοδιοικητικούς παράγοντες του Β΄και του Α΄βαθμού πραγματοποιήσαμε με τον Υπουργό Επικρατείας, Άκη Σκέρτσο και τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό, Θανάση Κοντογεώργη.

Συζητήσαμε για σημαντικά ζητήματα που απασχολούν την περιοχή μας, καθώς και για έργα που έχουν ήδη υλοποιηθεί ή δρομολογούνται.

Στόχος μας είναι να εμβαθύνουμε ακόμα περισσότερο τη συνεργασία μας με την τοπική αυτοδιοίκηση. Εξάλλου, οι επερχόμενες ευρωεκλογές έχουν μεγάλη σημασία και για την τοπική αυτοδιοίκηση. Μέσα από ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά εργαλεία δίνεται η δυνατότητα στην αυτοδιοίκηση να υλοποιήσει σημαντικές δράσεις, προγράμματα, έργα προς όφελος των πολιτών.

Η Ελλάδα, με πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, εξασφάλισε 36 δισεκατομμύρια ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης. Πρόκειται για χρήματα, τα οποία ήδη επενδύονται σε αρκετά έργα στην περιοχή μας, συμβάλλοντας σημαντικά στην αναπτυξιακή δυναμική της οικονομίας μας. Είναι σημαντικό, λοιπόν, να έχουμε στην Ευρώπη, ανθρώπους που είναι σε θέση να διαπραγματευτούν κρίσιμες ευρωπαϊκές πολιτικές και πρωτοβουλίες, όπως για παράδειγμα ένα νέο Ταμείο Ανάκαμψης.

Το βράδυ της Κυριακής στόχος όλων μας, του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας, είναι μια μεγάλη νίκη ώστε να συνεχίσουμε σε αυτόν τον δρόμο, σταθερά, όλο και πιο κοντά στην Ευρώπη».

Προηγούμενο άρθροΕπίσκεψη κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στη Ροδόπη
Επόμενο άρθροΓράμμα στον Έλληνα ψηφοφόρο (γράφει η Μαρία Ι. Γιαλαμά)