Home LIFE Πρόσκληση από την Επιτροπή Ισότητας Φύλων του Δήμου Αλεξανδρούπολης για δημιουργία έκθεσης...

Πρόσκληση από την Επιτροπή Ισότητας Φύλων του Δήμου Αλεξανδρούπολης για δημιουργία έκθεσης ζωγραφικής με θέμα «Ζωγραφίζοντας τη γυναίκα»

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας στις 8 Μαρτίου η  Επιτροπή Ισότητας Φύλων του Δήμου Αλεξανδρούπολης (ΔΕΠΙΣ) απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση προς τους επαγγελματίες και ερασιτέχνες καλλιτέχνες της πόλης για την δημιουργία έκθεσης ζωγραφικής με θέμα «Ζωγραφίζοντας τη γυναίκα». Η τεχνοτροπία και τα υλικά εναπόκεινται στην επιλογή του καλλιτέχνη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των δράσεων «Μάρτιος-Μήνας Ισότητας» της ΔΕΠΙΣ  από την Τετάρτη 8  Μαρτίου έως την Τετάρτη 15 Μαρτίου. Ο χώρος πραγματοποίησης της έκθεσης θα είναι   η Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Αλεξανδρούπολης (παλιό καπνομάγαζο).

Μετά το πέρας της έκθεσης οι καλλιτέχνες εφόσον το επιθυμούν μπορούν να δωρίσουν τα έργα τους στην ΔΕΠΙΣ η  οποία θα τα τοποθετήσει   σε χώρους  του Δήμου προσβάσιμους στο κοινό.  

Η κατάθεση των έργων θα γίνει κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 2551022111- κα Τζανάβαρλη Σάρα κατά τις εργάσιμες ώρες και μέρες.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 2551022111 κα Τζανάβαρλη Σάρα.

 

Η  Πρόεδρος της ΔΕΠΙΣ

Ιντζεπελίδου    Ελένη

Exit mobile version