Όπως αναφέρει η παραταξη Πόλη & Πολίτες – Βαγγέλης Λαμπάκης

2,5 ΧΡΟΝΙΑ=ΣΧΕΔΟΝ 4.000.000€ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ !!!!

Μα τέτοια ”προσήλωση” στο ”πρόγραμμα του … «ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ

Η φράση “ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ” δεν περιλαμβάνεται στο λεξιλόγιο της παράταξης “ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ – ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ”.

Σε έκτακτες ανάγκες οι απευθείας αναθέσεις θα αποφασίζονται από το Δημοτικό Συμβούλιο με απόλυτη διαφάνεια.»

Οι κατευθυντήριες αρχές της παράταξης “Δήμος για Όλους – Πρώτα Εσύ” για την επίτευξη του στρατηγικού σχεδιασμού είναι:

Διαφάνεια στη Διοίκηση του Δήμου με σωστή διαχείριση των διαθέσιμων πόρων σύμφωνα με τις αρχές της οικονομίας, της αποδοτικότητας και της αποτελεσματικότητας. Η φράση “ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ” δεν περιλαμβάνεται στο λεξιλόγιο της παράταξης μας. Σε έκτακτες ανάγκες οι απευθείας αναθέσεις θα αποφασίζονται από το Δημοτικό Συμβούλιο με απόλυτη διαφάνεια.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Πρόλογος Πρόγραμμα Παράταξης Σχεδιάζουμε με επίκεντρο τον άνθρωπο. o Δήμος στα χέρια του δημότη!!!! Δημιουργούμε συνθήκες για ποιότητα ζωής στο Δήμο. Οι κατευθυντήριες αρχές της παράταξης "Δήμος για Ολους -Πρώτα Εσύ" για την επίτευξη του στρατηγικού σχεδιασμού είναι: Δήμος για Όλους πρώτα εσυ! εσν! Διαφάνεια στη Διοίκηση του Δήμου με σωστή διαχείριση των διαθέσιμων πόρων σύμφωνα με τις αρχές της οικονομίας, της αποδοτικότητας και της αποτελεσματικότητας. H— φράση "ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ" δεν περιλαμβάνεται στο λεξιλόγιο της παράταξης μας. Σε έκτακτες ανάγκες oL απευθείας αναθέσεις θα αποφασίζονται από Δημοτικό Συμβούλιο με απόλυτη διαφάνεια."

Προηγούμενο άρθροΔιαθέσιμοι θερμαινόμενοι χώροι από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης εν όψει της κακοκαιρίας «Ελπίς»
Επόμενο άρθροΝότης Μαριάς: Κόκκινη κάρτα στον EastMed από Μπάιντεν και αμερικανικό LNG που θα φτάνει πλέον στον FSRU Αλεξανδρούπολης