Με σημερινή της απόφαση η δημοτική αρχή, αντιλαμβανόμενη το λάθος με την μονοδρόμηση της παραλιακής οδού και την εκτροπή των οχημάτων στην οδό Ψαρρών, αποφάσισε τελικώς να δώσει διπλή κυκλοφορία στο μοναδικό ρεύμα το οποίο και απέμεινε στην Βασιλέως Αλεξάνδρου.

Προς ενημέρωση όλων, αυτή η κατάσταση δείχνει να είναι και η οριστική μορφή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην παραλιακή οδό με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.

Τα ερωτήματα που τίθονται, είναι πρώτον πως γίνεται να ξηλώνεται η κεντρική νησίδα χωρίς αυτό να υπάρχει στην επίσημη μελέτη του ΒΑΑ και εάν έχουν λάβει τις απαραίτητες εγκρίσεις και δεύτερον και σημαντικότερο τι θα κάνουν με το ότι η μελέτη και το φυσικό αντικείμενο του έργου περιλαμβάνει και την επέκταση του πεζοδρομίου από την βόρεια πλευρά που βρίσκονται οι οικοδομές.

Τελικώς το φυσικό αντικείμενο του έργου μπορεί να μειωθεί (μέχρι σήμερα το επιχείρημα της δημοτικής αρχής ήταν πως με την οποιαδήποτε μείωση θα χαθεί η χρηματοδότηση) και εάν όχι, αυτό θα σημαίνει πως το ένα ρεύμα που θα απομείνει θα στενέψει περαιτέρω, καθιστώντας ακόμη δυσχερέστερη την διπλή κυκλοφορία των οχημάτων.

Παύλος Α. Μιχαηλίδης

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος    

Προηγούμενο άρθροΜε απόφαση Δημάρχου Αλεξανδρούπολης διατηρείται η αμφίδρομη κίνηση επί της οδού Β. Αλεξάνδρου
Επόμενο άρθροΕτήσιος Χορός – Κοπή Βασιλόπιτας απο τον Ποδηλατικό Αθλητικό Σύλλογο Αλεξανδρούπολης και τον Φοίνικα Αλεξανδρούπολη