Όπως αναφέρει ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος:

Αυτό είναι το σημείο όπου θα στηθεί το κέντρο δειγματοληπτικών ελέγχων covid-19 για τους εισερχόμενους τουρίστες στη Νυμφαια Ροδόπης.

Οι φωτογραφίες είναι από το κλιμάκιο της Ταξιαρχίας κ του Μηχανικού του ΕΣ που ηλεγξαν τον χώρο κ προγραμμάτισαν τις εργασίες νωρίτερα το απόγευμα, μαζί με τον αστυνομικό διευθυντή περιφέρειας ΑΜ-Θ που κινήθηκε ταχύτατα, βρήκε κ υπέδειξε το χώρο .

Τη Δευτέρα θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες ηλεκτροδότησης με γεννήτρια, κατασκευής στεγάστρου κ περίφραξης, υδροδότησης κ ισοπέδωσης του γύρω χώρου. Αμέσως μετά θα στελεχωθεί με προσωπικό κ θα λειτουργήσει.

Για να οργανωθεί κ να συντονιστεί αυτο το απλό (σε σχέση με άλλα που έχω αντιμετωπίσει) εγχείρημα , έπρεπε μόνο να συνεννοηθούν τρεις βουλευτές , δηλ στελέχη της κεντρικής πολιτικής σκηνής, που απλά επέδειξαν ενδιαφέρον να λυθεί ένα πρόβλημα του τόπου κ συντόνισαν τις.προσπαθειες τους , όπου μπορούσε καλύτερα ο καθένας.

Ετσι πρέπει να γίνεται, κ έτσι πολλά γίνονται.

(Ακόμα δεν έχω καταλάβει πώς αυτό το σημείο ξέφυγε από την προσοχή των αρμοδίων, κ ακόμα περισσότερο πώς κανείς από τους τοπικούς αρμόδιους δεν επέμεινε ότι υπάρχει …)

Μπορεί να είναι εικόνα δέντρο, δρόμος και κείμενο που λέει "" RÉDMI NOTE 6 PRO MI DUAL CAMERA 2021/5/15 15:36"

Προηγούμενο άρθροΔιδυμότειχο: Η συγκινητική επίσκεψη της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στους γονείς της Ελένης Τοπαλούδη
Επόμενο άρθροΈνας στους τρεις που περνάνε τα σύνορα του Έβρου… είναι Τούρκος υπήκοος…