Η Σαουδαραβική εταιρία αποφάσισε να κάνει μποϊκοτάζ στα τουρκικά προϊόντα και να βοηθήσει στην προώθηση των ελληνικών.

«Δεν θα πουλάμε τούρκικα μπιφτέκια αλλά ελληνικά», είναι ένα μόνο από τα πολλά προϊόντα που οι Σαουδάραβες μποϊκοτάτουν, αντικαθιστώντας το με ελληνικό!

Η Σαουδαραβική εταιρία αποφάσισε να κάνει μποϊκοτάζ στα τουρκικά προϊόντα και να βοηθήσει στην προώθηση των ελληνικών.

Πιο συγκεκριμένα, η μεγαλύτερη εταιρία τροφίμων και ποτών στη Σαουδική Αραβία, η Herfy. Που εντάσσεται στον Όμιλο Savola, ανακοίνωσε πως αντί για τουρκικά μπιφτέκια θα χρησιμοποιεί ελληνικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρία είναι από τους ηγέτες στον τομέα λαδιών στην Τουρκία. Αποκαλύφθηκε πως ο όμιλος είναι ο ιδιοκτήτης της μάρκας λαδιών «YUDUM« στην Τουρκία.

Επίσης έγινε γνωστό πως είναι στην πρώτη θέση στον τομέα των λαδιών στην Τουρκία.

Ο Όμιλος ανέφερε σε ανακοίνωσή του τα εξής: «Η εταιρεία Herfy εντασσόμενη στο μποϊκοτάζ κατά των τουρκικών προϊόντων, άρχισε να μην αγοράζει οποιοδήποτε προϊόν έρχεται από την Τουρκία και επιπρόσθετα σταμάτησε την πώληση τουρκικών μπιφτεκιών και στη θέση τους άρχισε να πουλάει ελληνικά μπιφτέκια».

Το μποϊκοτάζ αυτό αποτελεί ένα ακόμη σημαντικό πλήγμα για την Τουρκία του Ερντογάν, καθώς ένας από τους κορυφαίους εμπορικούς ετέρους της η Σαουδική Αραβία της γυρνάει την πλάτη. Και όχι μόνο αυτό, αλλά το κάνει προτιμώντας τα ελληνικά προϊόντα.

ΠΗΓΗ www.sportime.gr

Προηγούμενο άρθροΜαίρη Κοσμίδου (Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης): “Όλοι μας μπορεί να είμαστε φορείς”
Επόμενο άρθροΞΑΝΘΗ: Ομιλία Γιώργου Καραμπελιά με θέμα: «200 χρόνια μετά την Επανάσταση του 1821, ξανά αντιμέτωποι με τον Τουρκικό Επεκτατισμό»