Τους αναλαβόντας πρότριτα, με απόφαση της Ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, την διοίκηση των μονάδων του Στρατού Ξηράς, που εδρεύουν στην περιοχή δικαιοδοσίας της Ιεράς Μητροπόλεως Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου επισκέφθηκε, εν όψει των εορτών του Πάσχα, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Δαμασκηνός.

Με την ευκαιρία αυτή ο Σεβασμιώτατος συγκεκριμένα συνεχάρη επί τη αναλήψει των καθηκόντων τους τον Στρατηγό Διοικητή της XVI Μεραρχίας Ιωάννη Βασιλάκη την 6η Απριλίου ε.ε., τον Διοικητή της 50ης Ταξιαρχίας Ταξίαρχο Χρήστο Μπακιρτζή την 10η Απριλίου ε.ε. και τον Διοικητή της 30ης Ταξιαρχίας Ταξίαρχο Γεώργιο Διβάρη την 13η Απριλίου ε.ε.

Τον Σεβασμιώτατο επίσης επισκέφθηκε εθιμοτυπικά την Μεγάλη Δευτέρα ο αναλαβών Υποδιοικητής της XVI Μεραρχίας Ταξίαρχος Γεώργιος Βακλατζής.

Στους νέους Διοικητές  και στον Υποδιοικητή της Μεραρχίας ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε η Υπέρμαχος Στρατηγός να ενδυναμώνει αυτούς στην ευθυνοφόρο και υπεύθυνη αποστολή τους και το Φως της Αναστάσεως να χαρίζει πρόοδο, ειρήνη και ευημερία στον τόπο μας.

Προηγούμενο άρθροΠεριφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο ΑΜΘ προς Χατζηδάκη: Απαγόρευση διακοπής παροχής ρεύματος από ΔΕΗ και ιδιώτες παρόχους ρεύματος
Επόμενο άρθροΠρόγραμμα για την ευαισθητοποίηση σχετικά με τη ρύπανση στους υγροτόπους