Σε Καβάλα και Λάρισα κλήθηκε η ομάδα του ΟΦΘΑ να δείξει ακόμη μια φορά την αγωνιστικότητά της.

Συγκεκριμένα, στην Καβάλα η αγωνιστική ομάδα του συλλόγου πήρε μέρος στη διοργάνωση του ΝΟΚ «Γαλάζιοι Αγώνες 2017» το Σάββατο 21/1/2017 .
Η άτυπη πρωτιά του με βάση τα μετάλλια (7 χρυσά-4 ασημένια -0χάλκινα) έναντι του δεύτερου που ήταν και ο διοργανωτής σύλλογος ΝΟΚ (6 χρυσά- 4 ασημένια-7 χάλκινα), οφείλεται στο πάθος των κολυμβητών μας που αρχίζει να γίνεται ομαδική συνήθεια πλέον. Ακολούθησαν:

3. ΓΛΑΥΚΟΣ(4-4-0)
4. ΚΟΔ(3-4-4)
5.ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(3-2-5)
6. ΕΟΦΠΦ(2-1-0)
6. ΠΑΟΚ(2-1-0)
8. ΟΘΑΚ(1-3-6)
9. ΝΕΡΟ (1-2-2)
10. ΚΣΣ 2005(1-2-0)
11. ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ(1-0-1)
12. ΗΡΑΚΛΗΣ(1-0-0)
13. ΝΟΑ(0-2-3)
14. ΩΚΕΑΝΟΣ(0-2-1)
15. ΑΕ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ(0-1-2)
15. ΝΗΡΕΑΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ(0-1-2)

Φωτογραφία του χρήστη ΟΦΘΑ.

Σημαντική αναφορά πρέπει να κάνουμε στην Παναγιώτα Γκαζέπη που είναι το νέο μέλος (32ο-αριθμός ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου) στην ομάδα των κολυμβητών που προπονούνται με τον ΟΦΘΑ και έχουν όρια συμμετοχής σε χειμερινούς αγώνες και Πανελλήνια Πρωταθλήματα για το 2017.
Το επιστέγασμα της εμφάνισης των κολυμβητών-τριών μας ήταν η ανακήρυξη με την διεθνή βαθμολογία της FINA της καλύτερης κολυμβήτριας των αγώνων που ήταν η καταπληκτική Ειρήνη Μπράμου από τα 50μ ύπτιο και του καλύτερου κολυμβητή που ήταν ο Αργύρης Τυλιγαδάς από τα 200μ πεταλούδα, δύο κολυμβητές που αποδεικνύουν περίτρανα την βασική φιλοσοφία μας, ότι η κολύμβηση αποδίδει σε μεγαλύτερες ηλικίες και όχι στην εφηβεία.
Συγχαρητήρια στον ΝΟΚ, που σαν διοργανωτής σύλλογος, παρουσίασε μία άψογη και ξεκούραστη διοργάνωση.

Και ενώ το Σάββατο τελείωναν οι «Γαλάζιοι Αγώνες» στην Καβάλα, την Κυριακή 22/1/2017, 4μελής ομάδα της τεχνικής κολύμβησης του ΟΦΘΑ πήρε μέρος στην Ημερίδα Ορίων Τεχνικής Κολύμβησης στη Λάρισα. Με την προπονήτριά τους Χρυσάνθη Τυλιγαδά να πραγματοποιεί την πρώτη της εμφάνιση στο άθλημα και σαν κολυμβήτρια, όπως και ο αθλητής της Παύλος Τσαουσίδης, η ομάδα πλαισιώθηκε από την Χριστίνα Αγοράκη και τον Μπάμπη Σωτηριάδη, που ήταν οι πιο έμπειροι.
Η αγωνιστικότητά τους ήταν παροιμιώδης και έδωσε και στους τέσσερεις το δικαίωμα να αγωνιστούν στους Χειμερινούς Αγώνες Τεχνικής Κολύμβησης Βόρειας Ελλάδας. Η αποστολή εκεί θα πλαισιωθεί και με άλλους κολυμβητές από την αγωνιστική μας ομάδα, καθώς «η ενασχόληση με την τεχνική κολύμβηση αποτελεί ιδανική προετοιμασία για την κλασσική κολύμβηση», όπως δηλώνει και ο καλύτερος κολυμβητής των «Γαλάζιων Αγώνων», ο Αργύρης Τυλιγαδάς, που έχει βοηθηθεί σε μεγάλο βαθμό από την τεχνική κολύμβηση.

Φωτογραφία του χρήστη ΟΦΘΑ.

Προηγούμενο άρθροO Αρχιπύραρχος Ρήγας Ναθαναήλ (απο την Κορνοφωλιά), νέος Διοικητής της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αν. Μακεδονίας & Θράκης
Επόμενο άρθροΠρόσκληση εθελοντών από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας